ellerine saglik fistigim
hafif tatlara bayilirim
iyiki paylasmissina.s.
şu avatarında ki şeyden korkmama rağmen güzel bişi galiba eline sağlık
tam benlik ellerine saglik
şu avatarında ki şeyden korkmama rağmen güzel bişi galiba eline sağlık
O denişik yavaatıkın ellerinden,böyle enfes tablolar , göz alıcı mamalar çıkması,şaşırtıcı değil mi
Ellerine sağlık bacım,çirkin olabilirsin ama yüreğin baldan tatlı,derinin muhabbet kaplı..
olumunekankayizsmile
Bugünlerde pek zayıflamışsın,yaptıklarından accuk yesen,iyi olicen,ama..gamyoncuiremsu
En kısa zamanda denenecek, yüksek müsadenizle,isminizle yayınlenecek,en pepelasından:1hug:
ellerine sağlık çok güzel görünüyo canım çikolatalı tatlılara bayılırım cokacimcoook
yanlız bi şey sorcam içinde 4 adet yumurta var üstelik çiğ
acaba hiç koku oluyomu yani yumurtalardan ötürü :uhm:
bu aralar o kadar çok misafirim oluyorki...çok iyi bir tarif teşekkürler
Haklısın srp,bu tarifi ilk deneyeceğim zaman ben de bundan endişe etmiştim ama limonun mis gibi kokusu ve kakao ile çikolata parçalarının damaklarda ve genizde bıraktığı eşsiz lezzet sayesinde hiç öyle birşey olmuyor...yerimseniben
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM EN KISA ZAMANDA DENİCEM BELKİ YAPINCA RESMİNİ EKLERİM BURDAN zemuszemus
Haklısın srp,bu tarifi ilk deneyeceğim zaman ben de bundan endişe etmiştim ama limonun mis gibi kokusu ve kakao ile çikolata parçalarının damaklarda ve genizde bıraktığı eşsiz lezzet sayesinde hiç öyle birşey olmuyor...yerimseniben
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM EN KISA ZAMANDA DENİCEM BELKİ YAPINCA RESMİNİ EKLERİM BURDAN zemuszemus
Çok memnun olurum srpcığım..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?