• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşı yarılan var mı

benim kizimda da dusme sonucu olmustu kas yarilmasi, orada cizgi seklinde belli belirsiz bir iz var, dolayisiyla o bolgede kas yok... ama rahatsiz edecek boyutta olmuyor, uzulmeyin. cok gecmis olsun.

Merhaba yarılmadı ama lisedeyken piercing yaptirdim ve düştü oradaki izi suan microbilading bile kaybedemiyor maalesef kaldi öyle. Sari bir merhem vardi ameliyat yarakarina falan kullanilan iz geciren belki sizinki benimki gibi olmaz.

2 arkadaşım vardı bu şekilde, ikisininki de gerçekten çok şekil duruyordu =) Biri rahatsızdı yine de, bu yüzden hep kakül kullanıyor, diğeri piercing taktırdı bir ara, süslüyor püslüyor =) Kaş kontörü falan da düşünmüyor. Üzülmeyin yani, her türlü çaresi var. Gemiş olsun.

geçmiş olsun.
benim yirmili yaşlarımda kaşımın hani en kalın yeri dediğimiz başlangıç kısmı yarılmıştı. dört dikiş atılmıştı. şimdi tekrar baktım. hiç iz kalmadı.
gece yarısı olduğu için acile gitmiştik, estetik dikiyorum demişlerdi onu hatırlıyorum ama bildiğin koca koca dikişti.
üzmeyin kendinizi artık çok güzel kaş doldurma yöntemleri var, mutlaka bir çaresi bulunur.

geçmiş olsun.
benim yirmili yaşlarımda kaşımın hani en kalın yeri dediğimiz başlangıç kısmı yarılmıştı. dört dikiş atılmıştı. şimdi tekrar baktım. hiç iz kalmadı.
gece yarısı olduğu için acile gitmiştik, estetik dikiyorum demişlerdi onu hatırlıyorum ama bildiğin koca koca dikişti.
üzmeyin kendinizi artık çok güzel kaş doldurma yöntemleri var, mutlaka bir çaresi bulunur.
Allah razı olsun cevap yazmışsınız zaman gerekiyor sanırım benim için

Kızımın tam kaş üzeri yarıldı açıldı 4 dikiş atıldı orada tekrar kaş çıkar mı iz kalır diyorlar hafifte olsa ama kaş çıkar mı nasıl durur böyle bi durum yaşayan var mı bana yardımcı olun lütfen
Benm ılkokul döneminde kaşıma dikiş atıldı kaş çıkmıyor orada faça attirmisim gibi duruyor 😀

benim kizimda da dusme sonucu olmustu kas yarilmasi, orada cizgi seklinde belli belirsiz bir iz var, dolayisiyla o bolgede kas yok... ama rahatsiz edecek boyutta olmuyor, uzulmeyin. cok gecmis olsun.
Ben hala bu konuda takıldım kaldım Allahım inşallah bizimki de belli belirsiz olur inşallah

Back
X