Kasığında sertlik hisseden var mı?

Nazlizmir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2019
346
466
103
34
Merhaba kızlar,

16+3 teyim. Bazen kasığımın sağ tarafında sanki yumruk varmış gibi şişkinlik oluyo. Dışardan yumurta gibi bariz gözle görülüyor. Doktoruma söyledim onlar önemli değil dedi ama akşam yine farkettim eşime gösterdim gerçekten öyle dedi. Karnımın bir tarafı yukarı kalkıyor resmen. Bu durumu yaşayan var mı önemli midir? Kasılma olur diye korkuyorum. İlk haftlarda kanamam olmuştu artık herşeyden tedirgin olur oldum.

Benim de küçükken öyle kasıklarımda yumrular vardı ama fıtık çıktı iki tarafında ameliyat olmuştum, şimdi sizinki acaba hamilelikle mi ilgili yoksa hep var mıydı

Benim de küçükken öyle kasıklarımda yumrular vardı ama fıtık çıktı iki tarafında ameliyat olmuştum, şimdi sizinki acaba hamilelikle mi ilgili yoksa hep var mıydı
Gebelikte çıktı canım. Eskiden öyle değildi. Baya gözle görülür yumruk çıkıyo bi anda. Uzanıp dinlenince geçiyo

Benimde vardı solda . 10 cm kist çıktı!!

Ben hamile değildim cnm . Sadece sertlik ve cıkıntı vardı. Bebeğim olsa mumkn değil yaşamazdı. Dr söyledi cunku. Ya kisti patlatır seni zehirler yada gelişemezdi ddi
Ay iyice korktum şimdi. Daha geçen hafta ultrasonla baktı doktor bebeğe. Sürekli olmuyo ama arada sırada sertleşiyo yumruk gibi

Ay iyice korktum şimdi. Daha geçen hafta ultrasonla baktı doktor bebeğe. Sürekli olmuyo ama arada sırada sertleşiyo yumruk gibi
Korkma canım öyle bişi olsa dr görürdü ztn emin ol. Bebeğin ayağı başı fln geliyo olablr mi?

Benimde bikaç gündür sol tarafımda aynı dediğiniz gibi bi serylik vardı doktora gittiğimde bebeğin baskısı olduğunu söyledi belki sizinkide öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…