Kasık ağrıdı ve kahverengi leke

Bahar1122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2019
58
24
3
27
Arkadaşlar ilk gebeliğim 8 haftada kalbi durduğu için kürtaj oldu, şimdi, 14 haftalık hamileyim 5. Ve 10. Haftada aşırı kanama oldu atlattık, ama dün kasık ağrım ve kahverengi leke geldi hemen doktora gittim kalp atımını dinledim. Şimdi tekrar geldi hala geliyor ve kasık ağrım devam ediyor. Bu arada kanama alanım n vardı progestsn kullanıyorum. Sizce kalbi mi duracak onun belirtisi mi

Bunu biz bilemeyiz. Dra soylediyse be drdiyse onu yap. Bol bol dinlen bence. Bol su ic bir de.

Canim insallah birsey yoktur. Şuan benmde kahverengi akntm var ve hamilelik gozukuyor ama ne olacaksa o olacak bende progestan kullaniyorum coraspin vs
Dua et bol bol insallah birsey olmaz

Canim insallah birsey yoktur. Şuan benmde kahverengi akntm var ve hamilelik gozukuyor ama ne olacaksa o olacak bende progestan kullaniyorum coraspin vs
Allah hepimize sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

canım bişey sorucam 2 gündür kahverengi lekelenmelerim oluyor regl olacağım ilk gün test yaprım negatif çıktı ama hala devam ediyor kahverengi akıntım senden bi haber varmı

Back
X