Kasık ağrıları normal mi 1 düşük yaptım daha önce korkuyorum

OykuMiray

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2019
9
4
1
31
Kızlar lütfen yardımcı olun
Daha önce bi gebelik yaşadım 6. Haftada düşükle sonlandı kürtaj oldum. Kürtaja kanamaya rağmen kaşık ve sırt ağrılarım yoktu. Mide bulantısı baş dönmesi yoktu.ama bu 2. Bebekte adetimdenönce başlayarak sırt ve kasık ağrısı çekiyorum öyle ki kasık ağrılarım bacağıma kadar atıyor korkuyorum. Acaba gebelikten ötürü mü yoksa yine düşük riski mi var Bende diye. Dr. Progestan testi yaptı 18.51 çıktı normal dedi normal mi

Benimde şuan çok yeni adetten 1 hafta önce başlayarak hala devam eden sırt ve kasik ağrısı var. Normalde bu kadar olmazdı. Ama bazısı doğuma kadar şiddetlenerek yaşıyormuş doktorda gayet normal dedi

Benimde şuan çok yeni adetten 1 hafta önce başlayarak hala devam eden sırt ve kasik ağrısı var. Normalde bu kadar olmazdı. Ama bazısı doğuma kadar şiddetlenerek yaşıyormuş doktorda gayet normal dedi
İnşallah bu ay ile sınırlı olur hemen geçer. Egzersiz yapmak iyi gelir mi acaba. Düşük yaptığım için daha önce korkuyorum egzersiz spor yapmaya. Ama günde 20 dakika yürüyorum inşallah o spordan sayılıyordur

Valla ben hamile olduğumu bilmeden ilk 2 3 hafta ağır spor yaptım çok şükür bisey olmadı. Şimdi de günde bi 20 25 dk yapıyorum ağırlıksız. Iyi de geliyor bel ağrılarına vs. Yine de doktorunuza sorun belki herkese iyi gelmez

Back
X