kasık ağrıları

aayperi

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
60
3
merhaba arkadaşlar. 15.02.2015 tarihinde olacağım adetten 3 gün önce geciktirici kullandım ancak sadece 1 gün kullandım ve bıraktım. Daha sonra 16.02.2015de adet oldum. Adetimin ilk 2 günü ağrılı geçer daha sonra ağrım olmaz. Ancak bu adetimden sonra kasıklarımda sürekli bir ağrı vardı. Doktora gittim ultrasonda baktılar kist vs çıkmadı. İdrarım kan sonuçlarım temiz çıktı. Vajinasan kültür aldı o da temiz. Geciktirici etkilidir denip adet olmam beklendi adet oldum ilk 2 gün ağrıdan sonra ağrım 4-5 gün ağrım yoktu ancak daha sonra yine ara ara ağrılarım olmaya devam ediyor. üşüdüğüm zamanlarda daha şiddetli oluyor.
tam ağrı geçti diyorum birkaç gün geçiyor sonra hafiften yine başlıyor. Trkrar doktora gitmek de istemiyorum. Ne yapabilirim (

Merhaba bende şu an aynı başlığı açmak için açmıştım forumu. Bende 50 gün oldu hala adet olmadım. Sağ kasığımda inanılmaz bir ağrı var. Birkaç aydır da yurtdışında yaşıyorum burada doktora gitmek de gerçekten çok sıkıntılı. Bu ağrıyı daha önce adet geciktirici içmiştim bir keresinde sizin gibi ve o zaman yaşamıştım. Bir sorun olmadı ama uzun sürede o ağrıyla baş başa kaldım. Yani sizin tamamen kullandığınız ilaçtan kaynaklanıyor bir süre sonra geçecek ama bu ilacı bir dahada kullanmayın bence. Zaten doktorada gitmişsiniz.
Ama ben şu an ne yapacağımı bilemiyorum doğrusu. Adet söktürücü kullanmak istiyorum ne yazık ki reçetesiz verilmiyor. Vatandaşı olmadığım için doktora inanılmaz bir ücret ödemem gerekiyor. Ve polikistik over sendromum var büyük ihtimalle daha da ilerledi.

İlaç kaynakli bence kist cikmadiysa agri kesici icince bende böyle oluyor bazen.streoluyo genelde.bence bir doktora daha görün derim .için rahat etsin .

Böyle hormon içerikli ilaçların bu tarz etkileri olabiliyor.
Her şey temiz çıktıysa ilaçtandır.

Ayaklarini sicak tut tuzlu su yapip ayaklarna koy cok iyi geliyor test edildi :KK66:.Belin yada ayaklarn usuyorsa hep tekrarpar cnm

Aynı sebeple doktora gittiğimde herşeyin normal olduğunu söyledi.Ama ağrılar var ne yapacağım dediğimde basit ağrı kesici kullan demişti.Bende ağrı kesici kat kat çorap ve de sıcak su torbası ancak o şekilde geçiyor.Ilık duşta iyi geliyor ama nasıl etkiler sizi bilemem.

Aynı sebeple doktora gittiğimde herşeyin normal olduğunu söyledi.Ama ağrılar var ne yapacağım dediğimde basit ağrı kesici kullan demişti.Bende ağrı kesici kat kat çorap ve de sıcak su torbası ancak o şekilde geçiyor.Ilık duşta iyi geliyor ama nasıl etkiler sizi bilemem.
bunları ben de denyeceğim tşekkür ederim :) ancak doktorum yine de ilaç tedavisi verdi bana da krem hap ve fitil umarım bi faydası olur :/

Bunlar cok normal.Benim adetim baslamadan bir hafta önce falan baslıyor adet boyunca da devam ediyor.Adet esnasında ki karın agrısı cok cok cok siddetli olmadıgı sürece zarar gelmez.Bir ay olmadıgımı hatırlıyorum yani 1 ay gecikmisti.Ondan sonra ki adetimde o kadar karın agrısı yasamıstım ki her gören yüzün bembeyaz diyordu ayakta duramıyordum resmen hasta gibiydim.Hatta bi üsüyordum bi terliyordum resmen hasta etmisti beni o 1 ay gecikmeden sonra ki adetim.Ki normalde de cok agrılı gecer.Gündelik hayatıma normal devam edemeyecek kadar

doğum kontrol hapı kullanmayı düşünürseniz ağrıları azaltıyor. benimde çok şiddetli olurdu kist vs her hangi bir problemimde yok. gerçi ben yıllardır kullanıyorum ama kullanmaya ilk başladığımdan bir yıl sonra adet sancım neredeyse yok denecek kadar az oldu. şimdi hiç olmuyor.

a
Bunlar cok normal.Benim adetim baslamadan bir hafta önce falan baslıyor adet boyunca da devam ediyor.Adet esnasında ki karın agrısı cok cok cok siddetli olmadıgı sürece zarar gelmez.Bir ay olmadıgımı hatırlıyorum yani 1 ay gecikmisti.Ondan sonra ki adetimde o kadar karın agrısı yasamıstım ki her gören yüzün bembeyaz diyordu ayakta duramıyordum resmen hasta gibiydim.Hatta bi üsüyordum bi terliyordum resmen hasta etmisti beni o 1 ay gecikmeden sonra ki adetim.Ki normalde de cok agrılı gecer.Gündelik hayatıma normal devam edemeyecek kadar
ama benımkisi adetimden birkaç gün önce ya da adetim sırasında değil bittikten sonra da devam ediyor yani sürekli devam eden ağrılar maalesef

merhaba arkadaşlar. 15.02.2015 tarihinde olacağım adetten 3 gün önce geciktirici kullandım ancak sadece 1 gün kullandım ve bıraktım. Daha sonra 16.02.2015de adet oldum. Adetimin ilk 2 günü ağrılı geçer daha sonra ağrım olmaz. Ancak bu adetimden sonra kasıklarımda sürekli bir ağrı vardı. Doktora gittim ultrasonda baktılar kist vs çıkmadı. İdrarım kan sonuçlarım temiz çıktı. Vajinasan kültür aldı o da temiz. Geciktirici etkilidir denip adet olmam beklendi adet oldum ilk 2 gün ağrıdan sonra ağrım 4-5 gün ağrım yoktu ancak daha sonra yine ara ara ağrılarım olmaya devam ediyor. üşüdüğüm zamanlarda daha şiddetli oluyor.
tam ağrı geçti diyorum birkaç gün geçiyor sonra hafiften yine başlıyor. Trkrar doktora gitmek de istemiyorum. Ne yapabilirim (
Yumurtlama ile ilgi bir durum olabilir mi sence? Doktoruna sor istersen...

X