Kasık ağrım var düşük yapar mıyım?

SekerPortakali__

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2023
101
18
18
Kızlar adetime bir gün var ama ben merak ettiğim için yerimde duramayaıp kan testi yaptırdım sonucum çok şükür pozitif. Daha önceden düşük yaptığım zaman kasıklarım ağrımış adet oluyormuşum gibi 5 haftalıklen düşük yapmıştım. Şimdi yine kasıklarım ara ara çok yoğun olmayan şekilde ağrıyor ama ben korkuyor ve stres yapıyorum. Endişelenmeli miyim benimle deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

Kasık ağrısı bel ağrısı bunlar kanama olmadığı sürece oldukça normal yine de doktorunuza bir danışın belki düşük geçmişiniz olduğu için progesteron verebilir

Kasık ağrısı bel ağrısı bunlar kanama olmadığı sürece oldukça normal yine de doktorunuza bir danışın belki düşük geçmişiniz olduğu için progesteron verebilir
Teşekkür ederim evet randevu aldım bekliyorum. Akşam çok ağrım oldu şu an iyiyim çok şükür. Ağrı geldikçe korkuyorum gidecek diye

Ben iki ayım bitene kadar yoğun kasik ve bel ağrısı yaşadım hatta üç kez falan düşük yapıyorum herhalde diye gittim yerleşme ağrısı dediler kanama olmadığı sürece sıkıntı yok bol bol uzan dinlen denildi hayırlı olsun rabbim saglikla kucağıniza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…