Benim çok erken başlamıştı kasık ağrım soğan suyunu ve o ilacı niye içtiniz bilmediğim için soruyorumCanlarım 3 gündür falan başlayan bir kasık ağrım var ve akıntım devam ediyor şeffaf beyaz arası. Reglime 12 gün var. Bu kadar erken kasık ağrısı belirti verir mi? Erken döllenme olabilir mi? Ben bu ay 5-6 gün soğan suyu denemiştim 4-5 gündür de combinol ilaca başladım onunla ilgisi mi var acaba? İnşallah hamileliktir ya. Erken döllenme yaşayan veya kasık ağrısı yalayanlar ne zaman başladı yazabilir misiniz şimdiden teşekkürler
Yumurtlamadan kaç gün sonra kasık ağrınız olmaya başladı acabaBenim çok erken başlamıştı kasık ağrım soğan suyunu ve o ilacı niye içtiniz bilmediğim için soruyorum
Canım ilacı doktor verdi süreci hızlandırır dedi yumurtalık kalitesi için ve adeti düzenlemek için. Soğan suyunu da ben ilaçtan önce başlamıştım herkes çoook övdü rahmi temizler enfeksiyon vs deneteyim dedim ama 5 gün falan denedim sonra bıraktımBenim çok erken başlamıştı kasık ağrım soğan suyunu ve o ilacı niye içtiniz bilmediğim için soruyorum
Yumurtlama günü çok ağrım olmuştu ondan saonra öğrenene kadar yaklaşık hergüjYumurtlamadan kaç gün sonra kasık ağrınız olmaya başladı acaba
Merhaba test yaptınız mıMerhabalar benimde sağ kasığımın 3-4 parmak üstünde ağrım başladı bugün ve göğsümde hafif ağrıyor adetime 9 gün var yumurtlamam 1 hafta önceydi bende konu açtım ama kimse cevap vermedi yalnız sizin adetinize biraz fazla zaman var akıntılar soğan küründen olabilir içini temizliyor çünkü kasık ağrısıda için temizlendiği için olabilir beklemen gerekiyor
Evet 5+5 günlüğüz çok şükürMerhaba test yaptınız mı
Çok şükür sağlıkla kucağınıza alınnnEvet 5+5 günlüğüz çok şükürkesemizi de gördük
Ben adetime 7 gün kala silik test ile öğrendim sonrasında inanamadım sabahı tekrar yaptım kan verdim beta 19 çıktıÇok şükür sağlıkla kucağınıza alınnnaynı belirtiler bende de var reglime 9 gün var bugün itibari ile, siz ne zaman test yaptınız gecikme mi beklediniz
Aynılarını yaşıyorum şuanda sizin sonuç ne benim bugün adet olmam lazımdı ama hiç ağrım YokMerhabalar benimde sağ kasığımın 3-4 parmak üstünde ağrım başladı bugün ve göğsümde hafif ağrıyor adetime 9 gün var yumurtlamam 1 hafta önceydi bende konu açtım ama kimse cevap vermedi yalnız sizin adetinize biraz fazla zaman var akıntılar soğan küründen olabilir içini temizliyor çünkü kasık ağrısıda için temizlendiği için olabilir beklemen gerekiyor
Hamileyim ben canım 6 haftalıkAynılarını yaşıyorum şuanda sizin sonuç ne benim bugün adet olmam lazımdı ama hiç ağrım Yok
Test yaptınız mı hiç ben adetime 7 gün kala 19 beta ile öğrendimAynılarını yaşıyorum şuanda sizin sonuç ne benim bugün adet olmam lazımdı ama hiç ağrım Yok
Ya negatif çıkacak diye korkuyorum çok üzülüyorum 3 aydr deniyoruzTest yaptınız mı hiç ben adetime 7 gün kala 19 beta ile öğrendim
Ya negatif çıkacak diye korkuyorum çok üzülüyorum 3 aydr deniyiruzTest yaptınız mı hiç ben adetime 7 gün kala 19 beta ile öğrendim
Çok sevindim inşallah bende oyleyimdirHamileyim ben canım 6 haftalık
Yaa kısa zamanmış ama hiç üzülmeyin benimki 8.ay da oldu Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman veriyor bebişimiziYa negatif çıkacak diye korkuyorum çok üzülüyorum 3 aydr deniyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?