Canım artık 3. Trimester a giriyoruz bebekler ağırlaştı genel olarak herkeste benzer şikayetler var bende de tabi...ama dr a sormak fayda var idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanabilir zira ben tahlil yaptıracağım dr a gitmeden
bende yaklaşık 1 ay öncesinden aynı şikayetler hafif de olsa başladı. doktora sordum özellikle pelvik kısmında ağrım oluyo bebek düşecek sanıyorum dedim :)
doktor da oradaki ağrılar normaldir bebek büyüdükçe de ağrı artar dedi.
hakikaten şu aralar aynı bölgede ağrılarım çok fena arttı
çevremdekiler de aynı şeyi yaşadıklarını söyleyince anormal bir durum olmadığını düşünüp pek stres yapmıyorum. siz de rahat olun bence :)
Canım artık 3. Trimester a giriyoruz bebekler ağırlaştı genel olarak herkeste benzer şikayetler var bende de tabi...ama dr a sormak fayda var idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklanabilir zira ben tahlil yaptıracağım dr a gitmeden
haklısın canm evet doktor ıdrar yolu enfeksıyonundan kaynaklanıyor dedi antıbıotık yazdı bu seferde antıbıyotık kullanmak sakıncalımı dıye düşünmeden edemiyorum her ne kadar doktor yazsada.ki zofer kullanıyorum kan ilacı vıtamın derken bırsuru ilaca maruz kalıyoruz
Bir konuda okumuştum.Sirt dik bir sekilde yere oturuyorsun ve sag ayak topugunu sol ayak bas parmaginin ustune koymaya calisiyorsun.Ben denedim olmuyor hatta nefes nefese kalıyorum belim ve kasıklarım ağrıyor.