U userlevel Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2025 6 1 1 8 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi userlevel #1 Kızlar 4-5 gündür kasık ağrısı çekiyorum kasıklarım patlayacak gibi agriyor cok korkuyorum hamilelik belirtisi olabilir mi
Kızlar 4-5 gündür kasık ağrısı çekiyorum kasıklarım patlayacak gibi agriyor cok korkuyorum hamilelik belirtisi olabilir mi
Y Yami Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ekim 2021 197 77 48 27 8 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi userlevel #2 userlevel .!.: Kızlar 4-5 gündür kasık ağrısı çekiyorum kasıklarım patlayacak gibi agriyor cok korkuyorum hamilelik belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla... Yani olabilir de olmayabilirde. Adetin geçtiyse test yap en doğru sonucu test verir.
userlevel .!.: Kızlar 4-5 gündür kasık ağrısı çekiyorum kasıklarım patlayacak gibi agriyor cok korkuyorum hamilelik belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla... Yani olabilir de olmayabilirde. Adetin geçtiyse test yap en doğru sonucu test verir.