Kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilirmi

Ozcelik06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
112
39
28
30
Merhaba arkadaşlar. 2 defa aşılama oldum tutmadı maalesef. 3. Ye başlamak için hastaneye gittim yumurta kıstım oluşmuş kullandığım ilaçlar yapabilimiş öyle dedi doktor. Kontrole çağırmıştı gitmedim çünkü 1 buçuk seneden beri her ay hastaneye gitmek yordu beni bu ay boş geçirmek istedim. Bu ay bazı kürler kullanıp gun aşırı ilişki yaşadık. Adetime 1 hafta var ve kasiklarima agri vuruyor bazen ama alt karnım değil aşağı tarafta resmen bacağın başladığı yerden vuruyor ve bacaklarım da ağrıyor. Kasik agrisi belirti diye çok duydum ama böyle birsey mi onu bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Benım oldu...Bir gece dayanılmaz bir bacak ağrısı ve ha geldi ha gelecek adetim sanki öyle bir sızlama,sancıyla geceyi zor geçirdim....Sanırım 1 hafta sonrasında mı ya da az daha geçince mi ne o civarlarda idrar testinde pozitifi gördüm..

İnşallah hamilesindir :KK200: :KK68:

Benim de oldu. Hatta ben dizimde sıvı kaybı var ondan mı bacağıma hatta kasığıma vuruyor diye düşündüm. 1 buçuk yıl her ay göğüs hassasiyeti mide bulantısı baş dönmesi halsizlik uyku hali yaşadım ama sonuç hep hüsran.. meğer gebelik hormonlardan dolayı insanı alt üst eden bişeymis. Uyku hali yerine tam tersi uykusuzluk oldu bacagimdan kasığıma kadar vuran bi ağrı adet oldum olacagim gibi bişey. Dilim damagim kuruması gece kalkıp su icmeler falan hemde amannnn olmayacak ama yinede ilişki olsun diye yaşadığım bi geceden hiç beklemeden kalkıp lavaboya gittiğim de hamile kalmıştım aslında stres en büyük engel.

Back
X