Kasık ağrısı hamilelik olabilir mi

nazzzzxxxx

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2024
106
12
18
20
Yumurtlamadan 1 gün sonra ilişki oldu ve 4 gün sonra 3 gün üst üste oldu reglime 3 gün kaldı kasık ağrısı batma gibi ve ara ara nefes nefese kalmak ve regl olcak gibi olsamda kurtulsam gibi bı ağrı hamilelik olabilir mi

Yumurtlamadan 1 gün sonra ilişki oldu ve 4 gün sonra 3 gün üst üste oldu reglime 3 gün kaldı kasık ağrısı batma gibi ve ara ara nefes nefese kalmak ve regl olcak gibi olsamda kurtulsam gibi bı ağrı hamilelik olabilir mi
olabilir ama Nasıl bi kasık ağrısı daha öncekilere benziyor mu?Misal bende de olmuştu ama çok farklı bi kasık ağrısıydı daha öncekilere benzemiyordu o sayede anlamıştım hamilelik olduğunu

Bendede kasık ağrısı var ama sürekli değil mesela eğilirken yada bi harekette batma tarzında bazen solda bazen sağda bazen ortada ama uzun süreli ağır bi ağrı değil asla

Benim kasik agrim var dort gun kala basladi bat tarihine, hala devam ediyor😅 ama hafif adet oldugum zamanlardan az. Ve kalbim hizli atiyo nefes nefese hissediyorum bazen hizli hareket edince 😅

Back
X