- 24 Kasım 2022
- 973
- 616
- 23
- Konu Sahibi busranazzzzz17
Ikimzde bugun oldukİnşallah canım hayırlısı
ben adet oldum malesef yine olmadı kızlar hayırlısı buymuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikimzde bugun oldukİnşallah canım hayırlısı
Bende lazeri ertelemiştim ona gidicem bende suan kafamdan atmak istiyorum tedaviye başlamıştık doktor doğal tedavi uyguluyodu ona devam edicem inşallah sende güzel haber verirsinIkimzde bugun oldukgekecek aya 30 gun var smdiden saymayalim 3 haftayi doya doya yasayalim son hafta saymaya baslariz
ben bi 6 ay erteledm kafamda sanirim lazere gidicem adet olmusken bu isi halledeyim diyorum
sizinle sizin bekledgniz gunleri severek sayarim ama
![]()
Ne kadar süredir deniyorsunuzIkimzde bugun oldukgekecek aya 30 gun var smdiden saymayalim 3 haftayi doya doya yasayalim son hafta saymaya baslariz
ben bi 6 ay erteledm kafamda sanirim lazere gidicem adet olmusken bu isi halledeyim diyorum
sizinle sizin bekledgniz gunleri severek sayarim ama
![]()
Ben dogumdan sonra 8 ay dikkat ettim 9 aylik simdi oglum ve kendimi hazir hissettim doktorada gttim muayne oldum onermedi erken dedi ama bi sorun yok korunmazsan hamile kalabilirsin rahmin iyilesmis dedi bende heveslendim oyleNe kadar süredir deniyorsunuz
Canım incir yumurtalıkları çalıştırıyormuş kurusunu da ye akşamdan suya koyup suyunu da içebilirsin düzenliİnşallah canım hayırlısı
Ben ahmet yıldızbakana gittim bi araştır istersen mersindeysen gitmeni tavsiye ederim bana soğan suyu hayıt tohumu havuç incir içmemi söyledi bide macun verdi ayrıyetten ilaç 2 ayda etki alamadım ama ben tam da uygulamadımCanım incir yumurtalıkları çalıştırıyormuş kurusunu da ye akşamdan suya koyup suyunu da içebilirsin düzenli
Cnm bnmde Sağ kasigim da agri var adete de benimde tam 10 gün var 4. Gün bugün ağrıması normalde benimde hep ağrı olur adetten mak. 10 gun once falan ama.bu sefer 13-14 gun önce başladı yumrta catladiktan 1 gün sonra falan başlamış oldu yani.. Bakalim Allahtan umut kesilmez.. BeklemedeyizKizlar bugün gün boyu sol yanım ağrıdı sizce bu belirti olabilir mi bata 9 var ve goguslerime de hafiften dokununca sızlıyor aşırı olmasada ama yan karnımda tüm gün şiddetli olmasada bı ağrı vardı fikir verebilir misinizzz
İnşallah güzel haberler alabiliriz benimde on gün hala göğüs hassasiyeti başladı hala devam ediyor dün sol yan ağrıyordu bugün anı harekette ilhissetttiyor . Ve göğüslerim adet oncesi bile agrimazdi ilk kez oldu böyleCnm bnmde Sağ kasigim da agri var adete de benimde tam 10 gün var 4. Gün bugün ağrıması normalde benimde hep ağrı olur adetten mak. 10 gun once falan ama.bu sefer 13-14 gun önce başladı yumrta catladiktan 1 gün sonra falan başlamış oldu yani.. Bakalim Allahtan umut kesilmez.. Beklemedeyiz
İnşallah cnm insallah... Kendini dinlemeden de yapamiyor insanİnşallah güzel haberler alabiliriz benimde on gün hala göğüs hassasiyeti başladı hala devam ediyor dün sol yan ağrıyordu bugün anı harekette ilhissetttiyor . Ve göğüslerim adet oncesi bile agrimazdi ilk kez oldu böyle
Hamile değilim dahaBenimde hep 10 gün kala kasık ağrısı başlardı her an adet olucak gibi bu ay sadece 3 gün kala başladı inşallah kavuşursun bebişine
Goguslerde bişey var mı canımİnşallah cnm insallah... Kendini dinlemeden de yapamiyor insan
Yok cnmGoguslerde bişey var mı canım
Ya benim hafif bastırınca ağrı yapıyor acaba göğüs hassasiyeti dedikleri böyle bişey miYok cnm
Bazisinin oyle oluyor bazisinin değmeye gelmiyorYa benim hafif bastırınca ağrı yapıyor acaba göğüs hassasiyeti dedikleri böyle bişey mi![]()
Bazisinin oyle oluyor bazisinin değmeye gelmiyor![]()
Hemde aşırı asiri zorBklemek çok zor ya