Kasık ağrısı hamilelik

tarhanabulgur

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2021
63
35
8
32
Merhabalar . Yaklaşık 1 haftadır sol kasığımda ağrım var. Ama iki gündür pik yaptı ve yerimde duramıyorum. Hatta acile gittik idrar kan bakıldı bişey çıkmadı iğne oldum. Daha sonra kadın doğuma gittim ağrıya dayanamayıp herşeye baktı tekrardan bişey bulamadı. Yumurtlamışsın bu ay dedi solda dedi. Döllenip döllenmediğine dair bişey diyemiyorum dedi. Adetime yaklaşık 5 gün var . Hamilelik oluşmuş olabilir mi ? Aşırı derecede kasık bel ağrısı çeken oldu mu aranızda ? Hamilelik testi de yapmadım henüz

İlk ayda kasık ağrım olmuştu benim yerleşme ağrısıymış ayrıca göğüslerimde çok hassasiyet vardı ve normalden daha yorgun hissediyordum. Kaşık ağrım regl ağrısı gibiydi belki biraz daha şiddetliydi. Acilde kan testi yaptılarsa gebe olup olmadığınız hakkında bir şey söylemediler mi? Birlikteliğinizin üstünden 2 hafta geçtiyse test yapın bence

Benim de bu gece sol karın kasık bacakta ağrım başladı. Adetimin 16. Günü daha.. Çok endişeleniyorum umarım kötü bir şey yoktur.

Merhaba kızlar forumda yeniyim yardiminiz rica ediyorum adetim 3 gun gecikti o kadar cok negatif gördüm ki artik test yapmaktan korkuyorum o yuzden tecrübeli annelerimize ve adaylara sormak istiyorum kasıkta ağrı deniyor ya hep onu tarif edebilir misiniz, sabah kağıt kesiği gibi sizlama hissettim yarim saat kadar sürdü batma degil ama sızı bu ilk defa yaşadım bunu acaba demekten kendimi alamadim sizce bi umut var mı

Merhaba canım ben hiç ihtimal vermiyordum hamilelğime korunuyordum çünkü ama ondada gözüme çok şey çarptı ama ben idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum oyüzden ona bağladım ama değilmiş idrarımı yaparken böyle çamaşır suyu dökülmüş gibi köpürüyordu idrarım koyulaşmıştı orda bi şüphelendim bide ddm acaba enfeksiyonu böbreğemi vurdu diye gene ihtimal vermedim sonra kasık ve belim adet olucak gibi sızlama şeklinde hafif hafif gıcık bi ağrı giriyordu akıntımın rengi değişti karnımda birden şişlik oluştu uyku felaket halsizlik bide sanki üzerimde biri oturuyordu sanki öyle bi ağırlık vardı sinir yüzümde bozulma filan

Keşke bende sizin gibi sonuç alsaydim ,pazaresi kan testi yaptim negatif çıktı ama hala olmadim karnimda değişik bi gerginlik şişkinlik var bu da daha önce olmazdı mesela ama vücudum yeni belirtiler uretiyor demek ki dün tek seferlik çok açık bi leke gördüm sabah kesin olurum dedim sabah tertemiz yine enfeksiyon falan mi diye düşünmeye başladım bende

İşte canım benimde ne gatifti geç döllenme ymiş 15 mi 20 gün mü ne geçti öyle pozitif çıktı zaten

Benim olmadi malesfeki 8. Günde silik çıktı test ertesi gün sabırsızlıkla test yapmaya hazirlanirken regl başladı , hayırlısı artık ne diyelim zamani degil demekki
Çok yolun değilse üstüne görme olabilir yada kimyasal gebelik kağan kocatepe diyor silik çıktıysa illaki bi gebelik vardır sağlıksızdır düşer adet sanırsınız diyor

Çok yolun değilse üstüne görme olabilir yada kimyasal gebelik kağan kocatepe diyor silik çıktıysa illaki bi gebelik vardır sağlıksızdır düşer adet sanırsınız diyor
her zaman oldugu gibiydi ekstrası fazla sancılı oldu üşüttüm sanirim belkide dediğiniz gibi birşeydir , hayırlısı artık

Canım merhaba . Yazını şimdi gördüm üzerinden baya geçmiş ama bende aynı şeyleri yaşıyorum . Kasıklarım çok ağrıyor adetime 5 gün var . Senin durumun ne oldu . Merak içindeyim bende

Sonucunuz ne çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…