Kasık ağrısı normal mi

Zeytin_zey

Eren ❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2023
2.868
3.026
63
32
Hanımlar bi şey sorcam, normalde adetime 7 gün var, ama benim kasıklarım ağrıyor. Diyebilirsiniz ne var bunda ağrıyabilir, ama şöyle bi durum var normalde kendimi bilirim ve hiçbir dönem adetime bu kadar zaman kala ya da adet olmadan önce de genel olarak da kasıklarım ağrımazdı. Bu ay gebelik denedik ovülasyon full takip ettim burda görenler olmuştur belki, soğan suyu vs de kullandım. Niye kasıklarım aşırı şiddetli olmasa da kendini belli eden şekilde hafif sızlıyor anlamıyorum. 5 6 gün önce de yumurtam çatlamıştı

Hamile olabilirsn kasık ağrısı ve idrara sık çıkma birlikte varsa adet gününü beklemeden test yapma adetin gecikince yapabilirsin

Hanımlar bakar mısınız, ben dayanamadım bu testi daha adet günüme 4 5 gün var, erken gebelik testi değil, ilk 5 10 dk silik çizgi yoktu sabah bi baktım böyke olmuş, acaba dedim idrarı çok mu damlattım ondan mı oldu sizce bu çizgi ne

Eklentiler

• IMG_20231027_175554.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…