Kasık ağrısı olmaması normal mi?

busra208

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2023
6
3
1
26
Merhaba ben 8 hafta 4 günlük gebeğim. Geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duyduk geçen hafta hafif kasık ağrılarım vardı bu hafta hiç olmadı normal bir durum mu? İlk gebeliğim olduğu için tedirgin oluyorum , geçen haftalarda çok az bulantım vardı bu hafta biraz arttı baya midem kasılıyor bunlar normal mi?

Merhaba ben 8 hafta 4 günlük gebeğim. Geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını duyduk geçen hafta hafif kasık ağrılarım vardı bu hafta hiç olmadı normal bir durum mu? İlk gebeliğim olduğu için tedirgin oluyorum , geçen haftalarda çok az bulantım vardı bu hafta biraz arttı baya midem kasılıyor bunlar normal mi?
Tabiki normal kasik agrisi surekli olmaz her kesin anatomisi farklidir kalbinizi ferah tutun

🫠 Gebiş atak geçiriyorsunuz. Her belirti her dakika olmaz. Yalnız göğüs hassasiyeti eğer yogun bir bicimde var ise aniden kesilmesinde sorun olabilir. Bu da kesin degil ihtimal. Onun disindaki her belirti gidip gelebilir. 3. Trimestere dogru azalabilir hatta yok olabilir.

Back
X