Kasık Ağrısı Olmayanlar ??!!

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
Merhaba Arkadaslar

Benim dogumuma az kaldi ve benim hic Kasık Ağrılarım olmuyor bu sanirim iyi degil degil mi ?

Dogumum Bu Yüzden Zor mu Olacak? Bu Neye işarettir?

Normalde Kasık ağrıların olunca karında genişleme ve doguma hazirlik felan olmuyor mu ? Yoksa baska birsey mi ?

Yoksa henüz erken mi Kasık ağrılarım icin ?

33 Haftalik Gebeyim

((((

Bende 34.haftamın başındayım ama bendede çok şükür kasık ağrısı yok.
Şükür diyorum,erken doğumun habercisi olurdu sanırım bu.
Tabi doğuma hazırlık kasılmaları gerekli sanırım,bende bilmiyorum şu ara olması mı lazım?
Kasılmanın tarzı çok önemli,o değişik isimde olan kasılmaları ben hiç yaşamadım.
Neydi adı,Braxton Hicks Kasılmaları:)
Evet ya biri bizi aydınlatsın: )Bizde neden tık yok hala: )
Hayırlı doğumlar bu arada.

Gercekten bende cok merak ediyorum bizde neden yok bu deavantaj mi yoksa avantaj mi?
bilemiyorum olmasi gerekiyor diye hissediyorum

Sanada hayirli dogumlar cnm :)

Gercekten bende cok merak ediyorum bizde neden yok bu deavantaj mi yoksa avantaj mi?
bilemiyorum olmasi gerekiyor diye hissediyorum

Sanada hayirli dogumlar cnm :)

35 ten sonra ağrılar başlıyor belkide.
Sanki şu anda ben 20.haftalarda gibiyim çok rahatım bu konuda.
Tabi yatakta dönmeler,sırt üstü bile yatamamamalar hariç.

İnşAllah bilgi veren arkadaşlar olur,teşekkürler bu arada :)

Bende kendimi cok rahat hissediyorum ilk aylar neler cekmiştim bulantidan günde 8-10 kere istifar ederdim haplarda fayda etmiyordu ama simdi cok iyim sabah bulantim oluyor ama gerisi cok rahat hamile degilmiş gibi cok garip :)

olabilir telaşlanmayın.ilk hamileliğimde neredeyse son haftaya kadar hiç ağrı sancı çekmedim.çok rahattım ama bu bebeğimde neredeyse ilk günden beri ağrı sızı yoldaşım oldu.herşey yolundaysa dertlenmeyin bunun için.inanın ki ağrı çok zor.rabbim kolay doğumlar versin hepimize

Amin ALLAH razi olsun tsk ederim insALLAH Agrilarin azalir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…