Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Uchiha

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
147
84
13
31
Kızlar adetime 3 gün var ama 1 haftadır hiç görmediğim bi ağrı var kasıklarımda tek taraflı bir ağrı bastırıyor bazen. hamilelik testi yapıyorum ama negatif adet ağrısı mı yoksa hamilelik belirtisi anlayamadım aranızda benim gibi bu durumu yaşayan var mı

Merhaba canım benımde 4günüm var adete ve 2 gündür şiddetli kasık ve bel agrısı var birde goguslerim acıyor tshırt bile dokununca acıyor üzerne fln mumkun degıl yatamıyorum akıntım flnda yok ama bana adet sancıları gibi geliyor erken gebelik testi yaptım dün ama negatif umutsuzum .. :KK43::KK43:

Banada adet sancısı gibi geliyor inşallah olmayız ben acayip sabırsızım varya bu aldığım kaçıncı test inşallah gönlümüzden geçen olur 🤲🏻

Erken gebelik testi mi kullandın normal testmi ve ne zaman yaptın en erken testi

Erken gebelik testi mi kullandın normal testmi ve ne zaman yaptın en erken testi
Adetime 10 gün kala başladım yapmaya erken gebelik testi yaptım hep bugün sabah da yaptım negatif çıktı hergün hüsrana uğruyorum sen normal mi yaptın erken gebelik mi yaptın testi

Bende erken gebelik testi yaptım 5gün kala ama maleseF yok

Merhaba kızlar benim de adetime 4 gün göğüslerim inanılmaz acıyor benimde akıntım yok ara sıra bazen oluyor ama kendimi bir değişik hissediyorum midem de hissedemediğim bir bulantı var ve doğru düzgün bir şey yemek istemiyorum 😑

Merhaba kızlar benim de adetime 4 gün göğüslerim inanılmaz acıyor benimde akıntım yok ara sıra bazen oluyor ama kendimi bir değişik hissediyorum midem de hissedemediğim bir bulantı var ve doğru düzgün bir şey yemek istemiyorum 😑
Test yaptınız mı

Canım benim de geçen ay çok şiddetli tabiri caize bıçak batar gibi bi sancı oldu ara ara ama bşy çıkmadı ☹️

Umudunu kırmak istemem ama bende bu şekilde oldu inşallah sendeki bebektir

Back
X