Gebeliğe Hazırlık Kasık ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru çıkan da var canımmm... biz ümit ediyoruz veren allah vermeyen de... hamilesiniz bence siz de çok buralarda gezmeyin çok etkileniyosanız
😀 Hanfendi doğru çıkanların zaten adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı. Tabiki doğru çıkacak. Ama anladım bir hamile olarak birdaha belirti yazanlara direk hamilesin yazıp boşa ümit ettirmek size daha doğru gelecekse öyle yazarım. Ümitsizlik ile belirtiye takılıp kendinizi hamile görmek farklı bişey. Elbet rabbim verecektir tabiki size. Ama biz belirti arayıp kafamızı yoracaz diyorsanız siz daha çok etkileniyprsunuz. Devam edin. Saygılarımla

😀 Hanfendi doğru çıkanların zaten adet belirtisi ile gebelik belirtisi aynı. Tabiki doğru çıkacak. Ama anladım bir hamile olarak birdaha belirti yazanlara direk hamilesin yazıp boşa ümit ettirmek size daha doğru gelecekse öyle yazarım. Ümitsizlik ile belirtiye takılıp kendinizi hamile görmek farklı bişey. Elbet rabbim verecektir tabiki size. Ama biz belirti arayıp kafamızı yoracaz diyorsanız siz daha çok etkileniyprsunuz. Devam edin. Saygılarımla
Anlamadığımm
Aynen yoracam teşekkürler...

Ben bugün bir test yaptım olasılığı elemek için, negatif çıktı😊 kasık ağrım devam ediyor,artık adetim sökülmezse de o şekilde kadın doğuma ultrason için giderim ne olmuş diye.. hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum..
bi de bi ara negatifliğe rağmen ‘hayır tüm belirtiler var sen gebesin’ diye aynada tırlatıyodum ki yukarıdaki arkadaşın dedikleri aklıma geldi.Bi firdevs hanım tokatı attım kendime ‘aptallık etme belirti diye birşey yok’ diye, çok şükür sayesinde kendime geldim😌

Birşey sormam lazım eğer negatif olsaydı t noktasında çizgiyi azıcık bile görmemem lazım değil mi?

Ben bugün bir test yaptım olasılığı elemek için, negatif çıktı😊 kasık ağrım devam ediyor,artık adetim sökülmezse de o şekilde kadın doğuma ultrason için giderim ne olmuş diye.. hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum..
bi de bi ara negatifliğe rağmen ‘hayır tüm belirtiler var sen gebesin’ diye aynada tırlatıyodum ki yukarıdaki arkadaşın dedikleri aklıma geldi.Bi firdevs hanım tokatı attım kendime ‘aptallık etme belirti diye birşey yok’ diye, çok şükür sayesinde kendime geldim😌
Gerçekten bazen çok ağır sözleri hakkediyorsunuz. Ama bunu anne olma heycanızıa veriyorum. Tüm belirtileriniz yine boşuna çıkmış kendiniz tastik edip onaylıyorsunuz işte. Testini negatifmiş. Kendinizle çelişip başkalarına laf atmayın bu yüzden. İstediğinizi yapın uyardım bir hamile olarak keyfiniz bilir

Akıl idrak sahibi olarak ayrım yapabildiğimiz için keyfimiz bilir,evet.. teşekkürler.. hakettiğimiz ağır sözler neyse onları size iade ediyorum. Konuyu kapatın lütfen.. Size sizinki gibi bir tavsiye de benden;hamileyseniz hamileliğinizi doyasıya yaşayın, kimseyi sallamayın.. hoşçakalın..

Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırır İnşAllah 🤲🏻 sakın umudunu kaybetme bende de pcos var bazen benimde umutsuzluğa kapıldığım oluyordu ama yine de elimden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakıyodum. Bu ay bende yumurtlamayı görene kadar eşime her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı keciboynuzu pekmezi yediriyordum sperm kalitesini arttiryormus öyle duymuştum
Uzun kirpik hayal meyal sayfası sahibi değil misin sen 😇

Back
X