Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet agrim varOlduklarını söylüyorlar burda ama her bünyede farklılık gösterir tabii.
Streste ypmamaya closiyorum niye hamile kalamiyorum bilmiyorumAğrı varsa yerleşme değildir cnm, ben de yerleşme sanmıştım daha önce ama adet sancısı gibiydi de çok geçmeden adet oldum![]()
Ne kadardır istiyorsun? İlk 1 sene olmaması normal diyorlarStreste ypmamaya closiyorum niye hamile kalamiyorum bilmiyorum![]()
3 bucuk audir istiyoruz ztn 4 aydir evliyimNe kadardır istiyorsun? İlk 1 sene olmaması normal diyorlar
Ohoo daha yeniymişsiniz , hiç stres yapma umudunu kaybetmeden denemelere devam et3 bucuk aydir istiyoruz ztn 4 aydir evliyim
Insallah olurOhoo daha yeniymişsiniz , hiç stres yapma umudunu kaybetmeden denemelere devam et
Olur olur canım sıkma canınıııInsallah olur![]()
Bebekmi vrdi adetmi oldunEvet son hafta oyle oluyor bende oldu
HamileyimBebekmi vrdi adetmi oldun
Yerlesme kanamasi sizin 2 ay kadar sürmüştü yanılmıyorsam öyle demistinizHamileyim
Evet sanki adet olcak mı gibi.Yerlesme kanamasi sizin 2 ay kadar sürmüştü yanılmıyorsam öyle demistinizo sırada kasik agrisi oluyordu yani oylemi
Peki kanamaniz nasıl oluyordu yoğunluk ve renk olarak..çok merak ediyorum çünkü ben 8 gün oldu biseyler oluyor yerlesme ümidi varEvet sanki adet olcak mı gibi.
Canim nasil kaldin uyguladin bisyler vrmiydiHamileyim
Hsg cekildim canım ondan sonra oldu hemenCanim nasil kaldin uyguladin bisyler vrmiydi