Kasık ağrısı

001122

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2021
114
59
13
31
Hanımlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum. Yumurtlama döneminiz yaklaştığında kasık ağrılarınız oluyor mu ? Yumurtlama dönemine bir gün var ve benim çift taraflı kasıklarımda ağrı var sanki adet olacakmışım gibi acaba sadece yumurtlama sancısı mı yoksa kist yada enfeksiyon olabilir mi siz yaşadınız mı bu durumu ?

Yumurtlama ağrısı olur evet, genelde o ay hangi taraftan yumurtluyorsak orada ağrı olur bir de şeffaf akıntı eşlik edebilir ağrıya

Hanımlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum. Yumurtlama döneminiz yaklaştığında kasık ağrılarınız oluyor mu ? Yumurtlama dönemine bir gün var ve benim çift taraflı kasıklarımda ağrı var sanki adet olacakmışım gibi acaba sadece yumurtlama sancısı mı yoksa kist yada enfeksiyon olabilir mi siz yaşadınız mı bu durumu ?
Valla benim her ay olurdu genelde. Ve sol kaşığım çok ağrırdı. Zaten doktor da sağ yumurtalığımın az çalıştığını söylemişti. Demek soldan yumurtluyordum genelde. Kistim de vardı zamanında ama onun ağrısı daha şiddetliydi. Ama yine de önceden olmayan bir durum ise doktora görünün derim.

Valla benim her ay olurdu genelde. Ve sol kaşığım çok ağrırdı. Zaten doktor da sağ yumurtalığımın az çalıştığını söylemişti. Demek soldan yumurtluyordum genelde. Kistim de vardı zamanında ama onun ağrısı daha şiddetliydi. Ama yine de önceden olmayan bir durum ise doktora görünün derim.
Daha önce gittiğimde küçük kistler var ama önemli değil demişti doktor

Benimde öyle oluyordu doktora gittim yumurtladigim için agriyormus.seninki de yumurtladigin için agriyabilir.

Kistler ağrı yapar kasik.agrisi ama yumurtlama zamaniyla birleşir ikisi karışır

Valla suan aynisini kacgundur yasiyorumm ben bile bilemedim acikcası kist ten korkuyorum bide gerçi olsa kanamam olurdu mutlaka😒

Valla suan aynisini kacgundur yasiyorumm ben bile bilemedim acikcası kist ten korkuyorum bide gerçi olsa kanamam olurdu mutlaka😒
Merhabalar arkadaşlar birşey sormak istiyorum. benim yumurtlama günümle ilişkiye girdiğim ara 8 gün. Adett bitti 4.gün Geri çekilme yöntemiyle korunduk fakat ne kadar güvenilir. Yumurtlama günüme de daha 8 gün vardı . İlişkiye girdikten 8gün sonra kasığımda ağrı oluştu 1-2 saat sürdü acile gittim ultrasona baktılar kistim olduğu ve yumurtlamışsın yumurtalık ağrısı dendi. Hamile kalma ihtimalim var mı ?Erken gebelik testi aldım miratech ilişkinin bugün 12 günü negatif çıktu direk yapar yapmaz.

benim de sağ kasığımda ağrı demeyelim de hafif bir hissiyat var yumurtlama dönemimdeyimm ama ovulasyon testinde kalın çizgiyi görmedim son birkaç aydır yaşıyorum bu kasık hissiyatını

Bende de kanama falan olmadı ama bilemiyorum regl oldum normalde 5 gün falan sürerdi 3 günde kesildi

Bende de kanama falan olmadı ama bilemiyorum regl oldum normalde 5 gün falan sürerdi 3 günde kesildi
heee illaa 5 gün sürcek hali yokkii bazen 3 günde sürebilir o bişe değill 3 gün bile sürmesii normall önemli olan 2 gün sürmemesi

heee illaa 5 gün sürcek hali yokkii bazen 3 günde sürebilir o bişe değill 3 gün bile sürmesii normall önemli olan 2 gün sürmemesi
İlk defa olunca biraz şey yaptım aslında normalde uzun sürüyor hep 🤷

Back
X