TeşekkürlerYumurtlama ağrısı olur evet, genelde o ay hangi taraftan yumurtluyorsak orada ağrı olur bir de şeffaf akıntı eşlik edebilir ağrıya
Valla benim her ay olurdu genelde. Ve sol kaşığım çok ağrırdı. Zaten doktor da sağ yumurtalığımın az çalıştığını söylemişti. Demek soldan yumurtluyordum genelde. Kistim de vardı zamanında ama onun ağrısı daha şiddetliydi. Ama yine de önceden olmayan bir durum ise doktora görünün derim.Hanımlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum. Yumurtlama döneminiz yaklaştığında kasık ağrılarınız oluyor mu ? Yumurtlama dönemine bir gün var ve benim çift taraflı kasıklarımda ağrı var sanki adet olacakmışım gibi acaba sadece yumurtlama sancısı mı yoksa kist yada enfeksiyon olabilir mi siz yaşadınız mı bu durumu ?
Daha önce gittiğimde küçük kistler var ama önemli değil demişti doktorValla benim her ay olurdu genelde. Ve sol kaşığım çok ağrırdı. Zaten doktor da sağ yumurtalığımın az çalıştığını söylemişti. Demek soldan yumurtluyordum genelde. Kistim de vardı zamanında ama onun ağrısı daha şiddetliydi. Ama yine de önceden olmayan bir durum ise doktora görünün derim.
Benimde öyle oluyordu doktora gittim yumurtladigim için agriyormus.seninki de yumurtladigin için agriyabilir.Hanımlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum. Yumurtlama döneminiz yaklaştığında kasık ağrılarınız oluyor mu ? Yumurtlama dönemine bir gün var ve benim çift taraflı kasıklarımda ağrı var sanki adet olacakmışım gibi acaba sadece yumurtlama sancısı mı yoksa kist yada enfeksiyon olabilir mi siz yaşadınız mı bu durumu ?
Yumurtlama dönemi geçti ama hala varBenimde öyle oluyordu doktora gittim yumurtladigim için agriyormus.seninki de yumurtladigin için agriyabilir.
Kistler ağrı yapar kasik.agrisi ama yumurtlama zamaniyla birleşir ikisi karışırHanımlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum. Yumurtlama döneminiz yaklaştığında kasık ağrılarınız oluyor mu ? Yumurtlama dönemine bir gün var ve benim çift taraflı kasıklarımda ağrı var sanki adet olacakmışım gibi acaba sadece yumurtlama sancısı mı yoksa kist yada enfeksiyon olabilir mi siz yaşadınız mı bu durumu ?
Hasta olacağım zamanda kasik ağrıları olur.istersen bir doktora görün belki sağ ya da sol yumurtalığın yeni yumurtlamistirYumurtlama dönemi geçti ama hala var
Evet gideceğim inşallah onun öncesinde de bilen birilerine sormak istedim teşekkürlerHasta olacağım zamanda kasik ağrıları olur.istersen bir doktora görün belki sağ ya da sol yumurtalığın yeni yumurtlamistir
Evet olabilir en iyisi bir doktora gitmekKistler ağrı yapar kasik.agrisi ama yumurtlama zamaniyla birleşir ikisi karışır
Evet benim de bugün kasik ağrısı oldu yumurtlama zamanim adetim yakın o yüzdenEvet olabilir en iyisi bir doktora gitmek
Merhaba canım benim de kasık ağrım var çift taraflı korkuyorum acaba kist mi var diye. Siz gittiniz mi doktora ne dedi. ?Evet gideceğim inşallah onun öncesinde de bilen birilerine sormak istedim teşekkürler
Valla suan aynisini kacgundur yasiyorumm ben bile bilemedim acikcası kist ten korkuyorum bide gerçi olsa kanamam olurdu mutlakaHanımlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum. Yumurtlama döneminiz yaklaştığında kasık ağrılarınız oluyor mu ? Yumurtlama dönemine bir gün var ve benim çift taraflı kasıklarımda ağrı var sanki adet olacakmışım gibi acaba sadece yumurtlama sancısı mı yoksa kist yada enfeksiyon olabilir mi siz yaşadınız mı bu durumu ?
Merhabalar arkadaşlar birşey sormak istiyorum. benim yumurtlama günümle ilişkiye girdiğim ara 8 gün. Adett bitti 4.gün Geri çekilme yöntemiyle korunduk fakat ne kadar güvenilir. Yumurtlama günüme de daha 8 gün vardı . İlişkiye girdikten 8gün sonra kasığımda ağrı oluştu 1-2 saat sürdü acile gittim ultrasona baktılar kistim olduğu ve yumurtlamışsın yumurtalık ağrısı dendi. Hamile kalma ihtimalim var mı ?Erken gebelik testi aldım miratech ilişkinin bugün 12 günü negatif çıktu direk yapar yapmaz.Valla suan aynisini kacgundur yasiyorumm ben bile bilemedim acikcası kist ten korkuyorum bide gerçi olsa kanamam olurdu mutlaka
Bende de kanama falan olmadı ama bilemiyorum regl oldum normalde 5 gün falan sürerdi 3 günde kesildiValla suan aynisini kacgundur yasiyorumm ben bile bilemedim acikcası kist ten korkuyorum bide gerçi olsa kanamam olurdu mutlaka
heee illaa 5 gün sürcek hali yokkii bazen 3 günde sürebilir o bişe değill 3 gün bile sürmesii normall önemli olan 2 gün sürmemesiBende de kanama falan olmadı ama bilemiyorum regl oldum normalde 5 gün falan sürerdi 3 günde kesildi
İlk defa olunca biraz şey yaptım aslında normalde uzun sürüyor hepheee illaa 5 gün sürcek hali yokkii bazen 3 günde sürebilir o bişe değill 3 gün bile sürmesii normall önemli olan 2 gün sürmemesi
olur öyle insanın kafasını karıştırıyor ama değil merak etmeİlk defa olunca biraz şey yaptım aslında normalde uzun sürüyor hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?