Kaşık ağrısı

seyma celik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2021
17
3
36
29
Arkadaşlar sol kasığımda acayip bir ağrı oluyor. Bir sürü kadın doğum doktoruna gittim ve yumurtalıklarımda bir şey olmadığını söyledi. Afedersiniz vajinamın sol tarafına ve sol bacağıma kadar devam eden bir ağrı var. Sebebi ne olabilir sizce. Böyle bir durum başına gelen var mı

Arkadaşlar sol kasığımda acayip bir ağrı oluyor. Bir sürü kadın doğum doktoruna gittim ve yumurtalıklarımda bir şey olmadığını söyledi. Afedersiniz vajinamın sol tarafına ve sol bacağıma kadar devam eden bir ağrı var. Sebebi ne olabilir sizce. Böyle bir durum başına gelen var mı
Ne kadar süre sürüyor. Yumurtlama günlerinize denk geliyo olabilir mi?

Ağrının Bacağıma kadar atması normal mi
Bilemem ovülasyon ağrısıysa semptomlar herkeste farklı olabiliyor. Bazılarından hiç olmuyor. En azından ovülasyon mu öğrenebilirsiniz testler sayesinde. Ve doktorunuzla görüşürsünüz. Ağrınız olduğu zaman içinde doktora giderseniz de yumurtlama ile ilgiliyse muayene esnasında bilgi verir

Çocuk istiyoruz 1 yıldan fazla süredir. Acaba çocuğumuzun olmamasına sebep olan bir sıkıntıdan dolayı mı ağrıyor
Sanmam. Bana ovülasyonla alakalı gibi geliyor nedense ama böyledir diyemem doktor değilim çünkü. Anlamanın tek yolu dediğim gibi yapmanız

Back
X