- 28 Şubat 2021
- 304
- 202
- 23
- 29
- Konu Sahibi Masal140920
-
Anlamada sorun yok farkındaysan. Nasıl yanlış yazılabilir bu ya? savunmaya bak mkOkuduğunuz zaman anlarsınız onun kaşık değil de kasık olduğunu yanlış yazmış olabilirim uygulamayı tam bilmediğim için düzenleme yapamadım ne kadar ön yargılı insansınız
Aynı şeyi bende yaşıyorum neden oluyor acaba umarım bilen vardırKızlar telefondaki uygulamaya göre yumurtalama dönemindeyim bizde eşimle bu günleri değerlendiriyoruz ama eşim her içime boşaldığında sonrasında hafif bir kasık ağrısı oluyor yaşayan var mı bunu ?
Biz daha yeni bıraktık korunmayı sizde öyle miAynı şeyi bende yaşıyorum neden oluyor acaba umarım bilen vardır
Benim şuan kullandığım takvime göre yumutrlamamın üzerinden 2 gün geçti ama çok fazla bel ağrısı ayakta durunca kasık ağrısı yaşıyorum sürekli sağ ve sol kasığımda pıtır pıtır damar arması gibi bişey oluyor birde su gibi akıntım var 4-5 gündür anlayamadım neler oluyor daha adet tarihimede çok var 20-27 temmuz arasında olmam gerekiyorBende akıntı da var ağrı da hamilelik değil sanırım enfeksiyon olabilir diye düşünüyorum
Eğer akıntıyla birlikte yanma kaşınma kötü koku yoksa enfeksiyon değildir bence. Eğer uzayan şeffaf bi akıntıysa yumurtlamadan kaynaklıdır iyi değerlendir bu günleri derimBende akıntı da var ağrı da hamilelik değil sanırım enfeksiyon olabilir diye düşünüyorum
Bunlar yoksa semen size alerjik reaksiyon yapıyordur. Gayet normal bir şey. Hamilelik istemediğiniz dönemlerde prezervatif kullanın.Eğer akıntıyla birlikte yanma kaşınma kötü koku yoksa enfeksiyon değildir bence. Eğer uzayan şeffaf bi akıntıysa yumurtlamadan kaynaklıdır iyi değerlendir bu günleri derim
Benimde adet tarihim 25 i yumurtlama dönemim yeni bitti ama telefondaki uygulamalara da pek güvenmiyorum açıkçası regli olunca ovülasyon testi deneyeceğim, kasık ağrısını çözemedim biBenim şuan kullandığım takvime göre yumutrlamamın üzerinden 2 gün geçti ama çok fazla bel ağrısı ayakta durunca kasık ağrısı yaşıyorum sürekli sağ ve sol kasığımda pıtır pıtır damar arması gibi bişey oluyor birde su gibi akıntım var 4-5 gündür anlayamadım neler oluyor daha adet tarihimede çok var 20-27 temmuz arasında olmam gerekiyor
Aynen kötü kötü kaşınma yok şeffaf akıntı var sadeceEğer akıntıyla birlikte yanma kaşınma kötü koku yoksa enfeksiyon değildir bence. Eğer uzayan şeffaf bi akıntıysa yumurtlamadan kaynaklıdır iyi değerlendir bu günleri derim
Evet en iyisi ovulasyon testi bende bu ay olmazsa eğer denemeyi düşünüyorumBenimde adet tarihim 25 i yumurtlama dönemim yeni bitti ama telefondaki uygulamalara da pek güvenmiyorum açıkçası regli olunca ovülasyon testi deneyeceğim, kasık ağrısını çözemedim bi
O yumurtlama döneminde ilişki yasadigin için oluyor bence çünkü benimde olurKızlar telefondaki uygulamaya göre yumurtalama dönemindeyim bizde eşimle bu günleri değerlendiriyoruz ama eşim her içime boşaldığında sonrasında hafif bir kasık ağrısı oluyor yaşayan var mı bunu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?