Jinekoloji Kasık ağrısı

Masal140920

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
304
202
23
29
Kızlar telefondaki uygulamaya göre yumurtalama dönemindeyim bizde eşimle bu günleri değerlendiriyoruz ama eşim her içime boşaldığında sonrasında hafif bir kasık ağrısı oluyor yaşayan var mı bunu ?

kaşık nerden çıktı ya. kim öğretiyor size bu şekilde anlamıyorum. kasık ağrısı kasık. KASIK . kaşık bildiğimiz yemek kaşığı

Okuduğunuz zaman anlarsınız onun kaşık değil de kasık olduğunu yanlış yazmış olabilirim uygulamayı tam bilmediğim için düzenleme yapamadım ne kadar ön yargılı insansınız

Okuduğunuz zaman anlarsınız onun kaşık değil de kasık olduğunu yanlış yazmış olabilirim uygulamayı tam bilmediğim için düzenleme yapamadım ne kadar ön yargılı insansınız
Anlamada sorun yok farkındaysan. Nasıl yanlış yazılabilir bu ya? savunmaya bak mk

Aynı şeyi bende yaşıyorum neden oluyor acaba umarım bilen vardır

Bende akıntı da var ağrı da hamilelik değil sanırım enfeksiyon olabilir diye düşünüyorum
Benim şuan kullandığım takvime göre yumutrlamamın üzerinden 2 gün geçti ama çok fazla bel ağrısı ayakta durunca kasık ağrısı yaşıyorum sürekli sağ ve sol kasığımda pıtır pıtır damar arması gibi bişey oluyor birde su gibi akıntım var 4-5 gündür anlayamadım neler oluyor daha adet tarihimede çok var 20-27 temmuz arasında olmam gerekiyor

Bende akıntı da var ağrı da hamilelik değil sanırım enfeksiyon olabilir diye düşünüyorum
Eğer akıntıyla birlikte yanma kaşınma kötü koku yoksa enfeksiyon değildir bence. Eğer uzayan şeffaf bi akıntıysa yumurtlamadan kaynaklıdır iyi değerlendir bu günleri derim

Eğer akıntıyla birlikte yanma kaşınma kötü koku yoksa enfeksiyon değildir bence. Eğer uzayan şeffaf bi akıntıysa yumurtlamadan kaynaklıdır iyi değerlendir bu günleri derim
Bunlar yoksa semen size alerjik reaksiyon yapıyordur. Gayet normal bir şey. Hamilelik istemediğiniz dönemlerde prezervatif kullanın.

Benimde adet tarihim 25 i yumurtlama dönemim yeni bitti ama telefondaki uygulamalara da pek güvenmiyorum açıkçası regli olunca ovülasyon testi deneyeceğim, kasık ağrısını çözemedim bi

Benimde adet tarihim 25 i yumurtlama dönemim yeni bitti ama telefondaki uygulamalara da pek güvenmiyorum açıkçası regli olunca ovülasyon testi deneyeceğim, kasık ağrısını çözemedim bi
Evet en iyisi ovulasyon testi bende bu ay olmazsa eğer denemeyi düşünüyorum

O yumurtlama döneminde ilişki yasadigin için oluyor bence çünkü benimde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…