Kasık Ağrısı

tgckysh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2024
7
0
1
29
Herkese merhaba 2-3 gündür sağ kasığımda ara ara şiddetlenen bi ağrım var,bazen bastırınca da ağrıyor. Bu ay yumurtlama günlerimde yani yaklaşık 10 gün önce de ilişkiye girdik. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ? Aynı durumu yaşayanlar var mı acaba ?

Herkese merhaba 2-3 gündür sağ kasığımda ara ara şiddetlenen bi ağrım var,bazen bastırınca da ağrıyor. Bu ay yumurtlama günlerimde yani yaklaşık 10 gün önce de ilişkiye girdik. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi ? Aynı durumu yaşayanlar var mı acaba ?
yumurtama zamanı olabilir genelde yumurtlama zamanında da gebelik belirtisi gibi ağrılar batmalar olabiliyor adet günüz ne zamandı

yumurtama zamanı olabilir genelde yumurtlama zamanında da gebelik belirtisi gibi ağrılar batmalar olabiliyor adet günüz ne zamandı
Adetime 1 hafta var bu ay da aynısı oldu aşırı derecede halsizliğim vardı kafamı nereye koysam uyuyorum yine kasık ağrım da var ama bugün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı maalesef

Genelde adete bir hafta veya iki hafta kala oluyor benim adet biriminden 1 hafta sonra kaşık ağrısı oldu adetime yakın da olur haftaya yine başlar 😅

Back
X