kasik agrisi

denizmavisi123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
1.292
598
kizlar esimle bu ay bebek dusunuyoruz adetimin ayin 2 sinde gelmesi gerekiyordu gelmedi bide hafif bir kasik agrisi oluyor
Not: adetim cok duzenlidir
bide cocuk dusundugumuz icin kontrol amacli 2 hafta once kadin doguma gittim altan muayene yapti her sey normal gorumuyo dedi kamera gibi bir sey bakti adetin geldiginde bide horman seviyesine baktiralim dedi ADETTIM GELMEDI

Bizde dusunuyoruz bende duzensizlik var ama nadiren bu kadar gecikmisti 25 gun resmen:KK57: 2 hafta once kan testi yaptirdim negatif ve ayni sekilde kasik agrilarim var :KK43:

Ben surekli kontrol altindayim duzensizlik oldugu icin hic ihmal etmem, doktorum tatilde onun gelmesini bekledim gidicem ins. Ama hemen heveslenmek istemiyorum:KK17:
aynen bende oyle bide bu ay dusunmeye basladik yani hic korummadik bide daha dogrusu esim korunmadi bide tanidiklarim hep 3 4 ay sonra gebe kaldi o yuzden umutlanmak istemiyorum

Psikolojik olarakta geciktiriyor olabilirsiniz
Çocuk düşündüğünüz için beyin direk adet zamanını bekliyor çünkü

Hamilelik belirtisiyle adet belirtisi arasinda bir fark yok ben tup bebek yaptirdim sonucu öğrenmeye üç yada dört gün kala cok kasik agrim olmuştu benim adetlerim cok ağrılı olur ben adet oluyorum diye aglamistim ama değilmiş cok şükür. Daha önce cok istediğim icin bütün hamilelik belirtilerini hissedersim psikolojikmis oyüzden umutlandirmak istemem sonradan üzülmeyin diye ama umutsuzda olmayin inşallah hamilesinizdir yavrunuz yerleşmeye calisiyordur onun ağrısı dir

Hamilelik belirtisiyle adet belirtisi arasinda bir fark yok ben tup bebek yaptirdim sonucu öğrenmeye üç yada dört gün kala cok kasik agrim olmuştu benim adetlerim cok ağrılı olur ben adet oluyorum diye aglamistim ama değilmiş cok şükür. Daha önce cok istediğim icin bütün hamilelik belirtilerini hissedersim psikolojikmis oyüzden umutlandirmak istemem sonradan üzülmeyin diye ama umutsuzda olmayin inşallah hamilesinizdir yavrunuz yerleşmeye calisiyordur onun ağrısı dir
adet agrim bir gun olurdu ardindan gelirdi simdi gelmiyo isin garibi siddetlide degil eskiden siddetli bir agri olurdu

kizlar esimle bu ay bebek dusunuyoruz adetimin ayin 2 sinde gelmesi gerekiyordu gelmedi bide hafif bir kasik agrisi oluyor
Not: adetim cok duzenlidir
bide cocuk dusundugumuz icin kontrol amacli 2 hafta once kadin doguma gittim altan muayene yapti her sey normal gorumuyo dedi kamera gibi bir sey bakti adetin geldiginde bide horman seviyesine baktiralim dedi ADETTIM GELMEDI

X