Kasık batması

Asetilkolin

Mucizem ♡ ☆
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
490
452
23
29
Kızlar merhabalar. 17+4 haftalık hamileyim. Birkaç gündür sağ kasığımda batma hissediyorum. Daha doğrusu seğirme gibi. Ara ara oluyor. Bazende sanki içerden bişey çimdikliyor gibi oluyor. Var mı böyle bişey yaşayan? Doktor kontrolüme 10 gün var o yüzden sizlere soruyum dedim.

(Kanama veya dayanılmayacak türden bir acı yok.)

İlk başlar da oluyor ama sizin gibi ilerlemiş gebeliklerde duymadım belki normal olabilir farklı bir tepkiyi o şekilde algılamış olabilirsiniz ama yine de kontrole gitmekte fayda vardır

İlk başlar da oluyor ama sizin gibi ilerlemiş gebeliklerde duymadım belki normal olabilir farklı bir tepkiyi o şekilde algılamış olabilirsiniz ama yine de kontrole gitmekte fayda vardır
Teşekkür ederim. Acaba bebeğin hareketini hissetmiş olabilir miyim diye düşünüyorum bende. İlk gebeliğim olduğu için hareketlerin neye benzediğini de bilmiyorum. Yazan bir arkadaş çıkar inşallah ona göre bakıyım. Geçti mesela şuan hiçbişeyim yok

Okurken benim aklıma ilk bebek hareketi geldi. İnşallah öyledir.

Eşim sorduğunda ona çok şiddetli gaz hareketi gibi diyordum ilk başlarda bebek hareketini tanımlamak için. İçinde baloncuklar patlıyor gibi :) benim de hep sağ tarafımdaydı hareketler. Seğirme çok oluyordu.

O zamanlar acı kesinlikle hissetmiyordum ama dokuzuncu ay olunca acıyabiliyor bazen. Yavrum kuzum nolur yapma anneeemmm diye diye sakinleştirmeye çalışıyorum. Geriyor herhalde kendini diyorum. Çıkacak yer aradığını düşünüyorum bazen

Maşallah bin keree. Sizin yaramaz çıkmaya can atıyor zamanıda geldiyse kuzumun

Evet bende de baloncuk patlıyor hissi oluyor. Sanki böyle gaz çıkaracakmışım da çıkamıyor gibi. İçimde patlıyor adeta. Bide sağ tarafımda şişkinlik mevcut. Sertlik var. Belki ordadır bebiş ondan böyledir diyorum.

Birde sağ böbrek kısmımda da ağrı oluyor bazen. Bir sıkıntım yok şimdiye kadar. Doktorumda bir sıkıntı görmedi. Heralde büyüdükçe böbreklere yer kalmıyor ondan ağrıyor diye düşünüyorum.

Benimde mide bulantım çok olunca yalvarıyorum annem nolur bulandırma diye ama tabiki bana aynen şunu yapıyor

Mide bulantısı hiç yaşamadım ama o bitince muhtemelen mide yanmaların başlayacak yakında :) bağırsam ağzımdan alev çıkacak gibi hissediyorum.
Böbrek konusunda bir şey diyemem. Bağırsaklar falan yer değiştiriyor. Kese kendisine kocaman bir yer açıyor haliyle sıkışmadan dolayı yanmalar, sık idrara çıkmalar başlıyor.
Sağlıkla geçer inşallah. Hayırlısıyla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza

Aminn inşallah

Mide yanması, sık idrara çıkması yaşıyorum şuanda zaten. Karnımda ve kasıklarımda ki bu ağrıyı sormak istedim. Açıkladığınız için teşekkür ederim

Ben henüz 5+5 haftalık hamileyim benim için erken sanırım ama başka sayfalarda sizin anlattiginiz durumu yaşayan hamileler var normal bişeydir diye düşünüyorum diğer okuduklarımı düşününce

Ben henüz 5+5 haftalık hamileyim benim için erken sanırım ama başka sayfalarda sizin anlattiginiz durumu yaşayan hamileler var normal bişeydir diye düşünüyorum diğer okuduklarımı düşününce
Hayırlı olsun hamileliğiniz öncelikle evet baktım bende normal heralde ekstrem bişey olmadığı müddetçe :)

Canım bende sağ ayağımın üstünde fazla duramıyorum çünkü kaşığın batıyor. Bebek sağda olabilirmiş diye duydum. Ama yinede idrar testi yaptırmakta fayda var. Enfeksiyon falan olabilir. Allah korusun

Allaha şükür enfeksiyon falan yok kuzum. Doktora söyledim normal bunlar diyor. Hayatını sekteye uğratmadığı müddetçe. Çünkü bebek büyüdüğü için vücutta oluşan değişiklikler yüzünden ağrılar oluşuyormuş

Çok şükür canım sevindim. Dikkat et kendine önemli süreçteyiz. Sağlıkla alırız kucağımıza evlatlarımızı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…