Kasık batmasi

Regl günüm bugün henüz daha olmadım. Sabah kaset, öğleden sonra da erken gebelik yaptım ikisi de negatif 😞 hayırlısı olsun bakalım Bi miktar üzüldüm tek çizgi görünce 😞
Üzülme bu ay yeniden dene Allab büyük ama belki hamilesin

Kizlar benim de reglime 5 gun var bekliorum kan testi veya normal test yapsam cikar mi kasiklarimda batmalar var saq ve solda anlamadim gitti bu ay reglimden sinra hic korunmadik esimle bakalim hayirlisi

Ben de aynı durumdayım. 3 gün var kasık, göğüs, baş ağrısı ve yumurtlamadan beri geçmeyen akıntı mevcut bende de. Dün kaset testlerden yaptım ama negatif çıktı. Reglimin geçmesini bekliyorum testi tekrarlamak için.
Aynı durumdayım iliskiden bir hafta geçti bir haftadir bel ağrısı genelde sol ara ara sağ kasik batmasi ve akışkan değişik bir akinti var bugün hala devam ediyor . Sizin düzeldi mi

Aynı durumdayım iliskiden bir hafta geçti bir haftadir bel ağrısı genelde sol ara ara sağ kasik batmasi ve akışkan değişik bir akinti var bugün hala devam ediyor . Sizin düzeldi mi
Regl olana kadar kasık ağrım ve akıntım devam etti. 2 gün geciktim, sadece olmadan 1-2saat önceden kahverengi akıntıya çevirdi sonra da regl oldum zaten. Bu ay da aynı şekilde benim. Hayırlısı olsun hepimiz için, bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip olsun inşallah

Regl olana kadar kasık ağrım ve akıntım devam etti. 2 gün geciktim, sadece olmadan 1-2saat önceden kahverengi akıntıya çevirdi sonra da regl oldum zaten. Bu ay da aynı şekilde benim. Hayırlısı olsun hepimiz için, bekleyen herkese hayırlı zamanda nasip olsun inşallah
Bariz belirtiler oluyor ama psikolojik da etkileniyoruz sanırım benim bir hafta var reglime inşallah olmam

Bariz belirtiler oluyor ama psikolojik da etkileniyoruz sanırım benim bir hafta var reglime inşallah olmam
İnşallah istediğiniz gibi sonuçlanır bu ay, hayırlısı olsun. Geçen aylarda ben de bu siteyle yatıp kalkıp belirti okuyup kendimde değişik değişik belirtiler çıkarıyordum her gün ve neredeyse yaklaşık 1 hafta önceden testler yapmaya başladım. İster istemez çok stres yaptım. Tavsiyem biraz uzak durun siteden 😃 beni olumsuz etkiledi hamileyim psikolojisine iyice bürünmüştüm, ara ara giriyorum artık. Stres en büyük kötülük kendinize yapacağınız. Zor ama en güzeli günümüzü beklemek, ondan sonra gidaşata göre yol almak. Hakkımızda hayırlısı olsun 🥰

Back
X