Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde belirti olarak da adet öncesi kasık batması yaşandığını okuyorum burada hep, yaygın bir belirti değil mi yoksa bu?Bahsettiğiniz şey döllenmeyle alakalı erken döllenmişse kısmi yaşarsınız ama kasık batması göğüs acısı mide bulantısı bunlar adetiniz geçip bittikten sonra ancak hissedebileceğiniz belirtiler
Aynen bende öyle biliyorumGenelde belirti olarak da adet öncesi kasık batması yaşandığını okuyorum burada hep, yaygın bir belirti değil mi yoksa bu?
Adetle aynı belirtiler var kuzum adet günü adet olsan o belirtilere şaşırmazsın ben adetim geçip bitene kadar her gün çamaşırımı kontrol ediyordum adet olacağım diye. Sürekli adetim sökülecek gibi bir his. Adeti geçirince yavaştan başlıyor belirtiler bel ağrısı nefes darlığı batmalar. Benimki erken gebelikti düşün bi de insanlar ilk 3 ay sıkıntılı hamilelik olmadığı sürece neredeyse hamileliğini unutuyor. Kaç kere gittim hastaneye içimde hiç belirti hareket yok hamile değil miyim diye çoğunda da öyle. En en bariz belirti lekelenme bence yerleşme kanaması onun dışında belirti arayıp beklenti oluşturma bedeninde kuzumGenelde belirti olarak da adet öncesi kasık batması yaşandığını okuyorum burada hep, yaygın bir belirti değil mi yoksa bu?
10 gün kaladan itibaren yani 4 gündür ara ara kendini ciddi derece hissettiren batma oluyor. Hatta bugün batma sancısı ile birlikte akıntı geldi. Ben yok ya değildir diye görmezden gelsem de batma sancısı hissedilmeyecek gibi değil o yüzden merak ettim:)Adetle aynı belirtiler var kuzum adet günü adet olsan o belirtilere şaşırmazsın ben adetim geçip bitene kadar her gün çamaşırımı kontrol ediyordum adet olacağım diye. Sürekli adetim sökülecek gibi bir his. Adeti geçirince yavaştan başlıyor belirtiler bel ağrısı nefes darlığı batmalar. Benimki erken gebelikti düşün bi de insanlar ilk 3 ay sıkıntılı hamilelik olmadığı sürece neredeyse hamileliğini unutuyor. Kaç kere gittim hastaneye içimde hiç belirti hareket yok hamile değil miyim diye çoğunda da öyle. En en bariz belirti lekelenme bence yerleşme kanaması onun dışında belirti arayıp beklenti oluşturma bedeninde kuzum![]()
Darısı sana olsun inşallah şüphelerin hayrolsun10 gün kaladan itibaren yani 4 gündür ara ara kendini ciddi derece hissettiren batma oluyor. Hatta bugün batma sancısı ile birlikte akıntı geldi. Ben yok ya değildir diye görmezden gelsem de batma sancısı hissedilmeyecek gibi değil o yüzden merak ettim:)
Tebrik ederim seni de inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın![]()
Test yaptınız mı? Ya test yapın ya da doktora gidin 15 gün az değil.Benim sol kasığımda ara ara batmalar.oluyor normelde adetim düzensiz son 3aydir düzenliydi ama adetim bu ay geciktri şuan 15 gün geçti kasıklarımda ara ara batmalar oluyor acaba kist oldu da ondanmididntest yapmaya korkuyorum olumsuzluktan çünkü duzunsiz normelde
adete 3gun kala yapmistim pikoluyum ondan adet duzensiz oluyordu diye yapmadım ama yarın yapcam.ona göre söktürücü birşey içerim en aznindaTest yaptınız mı? Ya test yapın ya da doktora gidin 15 gün az değil.