Bebek Beslenmesi kaşık biberon hakkında

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

xuxzgxuxnkxixz

bitanecik kızımmm
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
634
4
96
İstanbul
kızım 1 haftaya kadar geceleri veya çok zorda kalınca sütümü biberondan veriyordum.bu hafta misafirlerim çok geldi.stres yaptım sanırım sütüm az geldi mama da verdik.ve dün sabah mememi almak istemedi kızım ağlata ağlata zorla meme verdim.şimdi de azcık emip uyuyup kalıyor.korkmaya başladım acaba açlıktan mı uyuyor.şimdi asıl sorum şı kaşık biberon varmış ondan alsam sütümü yine o şekilde versem daha mı iyi olur.kızım henüz 2 aylık...

kızım 1 haftaya kadar geceleri veya çok zorda kalınca sütümü biberondan veriyordum.bu hafta misafirlerim çok geldi.stres yaptım sanırım sütüm az geldi mama da verdik.ve dün sabah mememi almak istemedi kızım ağlata ağlata zorla meme verdim.şimdi de azcık emip uyuyup kalıyor.korkmaya başladım acaba açlıktan mı uyuyor.şimdi asıl sorum şı kaşık biberon varmış ondan alsam sütümü yine o şekilde versem daha mı iyi olur.kızım henüz 2 aylık...

bebeğin aç olsa uyumaz bu konuda üzülme.biberonda da tek delikli anne göğsü gibi bebek emdikçe gelen biberonlar var,onu kullanman daha iyi olur.kaşıklı biberona alışırsa emmeyi unutabilir.
emzirmeyide ihmal etme,istemesede sakin huzurlu bi anında emzirmeye çalış.
buarada bebeğinide güle güle sağlıkla büyüt.:80:

bende aynı durumdayım gece huysuzluktan güğsümü almadığı için biberonla veriyodum sütümü ama korkuyorum artk beni emmez diye şu an daha 1 aylık küçük yani herkes biraz büyüsün bırakır memeyi deyip kızıyolar o yuzden arkadaşın dediği biberondan aldım daha 2 gün oldu alalı yorumlar gzl hem emzirdim hemda gerekince bu biberonu kullandım faln yazmışlar bilmiyorum valla.
nuby doğal dokunuş serisi yavaş akıtan anne göğsü gibi ağız kısmı nette araştır istersen inşallah işe yarar

bebeğin aç olsa uyumaz bu konuda üzülme.biberonda da tek delikli anne göğsü gibi bebek emdikçe gelen biberonlar var,onu kullanman daha iyi olur.kaşıklı biberona alışırsa emmeyi unutabilir.
emzirmeyide ihmal etme,istemesede sakin huzurlu bi anında emzirmeye çalış.
buarada bebeğinide güle güle sağlıkla büyüt.:80:

dün medelanın kaşık biberona baktım 75 cc alıyor.benim kız gitgide büyüyor.dolayısıyla yetmez gibi geldi..şu nuk biberonu merak ettim.bende dr browns ve chicco var.

benim kızımda 12 günlük çok benzer bir problemimiz var.. ilk günlerde gösümün ucu çıkmadığı için bebeğimi emdiremedim.. pompayla ucunu çıkartacaz bu sırada aç kalmasın derken mama vermeye başladım.. ucu çıktı memeye alışsın derken de mamayı bıraktık bu kez sarılık oldu memeyi hiç almadı ve mamaya alıştı:( şimdi memenin ucunu ağzına verdiğim an yaygarayı basıyor..sağıp sağıp anne sütü veriyorum ama üzüntüden sanırım sütümde azalıp duruyor.. nasıl alıştıracam bu kızı ben memeye.. lütfen bir yol yöntem önerin ve dua edin...

benim kızımda 12 günlük çok benzer bir problemimiz var.. ilk günlerde gösümün ucu çıkmadığı için bebeğimi emdiremedim.. pompayla ucunu çıkartacaz bu sırada aç kalmasın derken mama vermeye başladım.. ucu çıktı memeye alışsın derken de mamayı bıraktık bu kez sarılık oldu memeyi hiç almadı ve mamaya alıştı:( şimdi memenin ucunu ağzına verdiğim an yaygarayı basıyor..sağıp sağıp anne sütü veriyorum ama üzüntüden sanırım sütümde azalıp duruyor.. nasıl alıştıracam bu kızı ben memeye.. lütfen bir yol yöntem önerin ve dua edin...

valla ağlata ağlata ver bir kaç gün dicem ama bende böyle yaptım sonunda dayanamayıp sağdığım sütü yine biberondan verdim..doktora danış en iyisii

benimki de memeci, biberonu almıyor 3 ayını doldurdu ben işe başladım ama maalesef gündüzleri biberonu almakta çok zorlanıyor hatta almıyor çoka cıksa bile ağlıyor zırlıyor almıyor neredeyse akşama kadar beni aç aç bekliyor ben de buna çözüm arıyorum.:58:

Back
X