Bu yumurtlama sonucu hamile kalır mıyım peki?Yumurtlamadan hamile kalamazsin. Ve sen daha yeni yumurtluyosun.
Kalmazsin.Bu yumurtlama sonucu hamile kalır mıyım peki?
birincii zaten nişanlınla böle bişi yapman iğrenç ötesi bişi nasıl birbirinize hala sevgiyle bakıyorsunuz çok şaşırtıcı bi durum ayrıca insanlar aylarca uğraşıyor vajinanın üstünede boşalsa olamaz imkanhsız içine gircekte tutucakta oooooo imkansızNişanlımla dün tam birleşme olmadan ilişkiye girdik vajinaya yakın yerlere dokunulmadı bile. Fakat nişanlım göbek deliğimin aşağısına yani vajinadan uzak bir yere boşaldı yani göbek deliğinin az aşağısına 6-7 parmak altına.. Bulaşmasından korkuyorum ve Şu an kasık bölge çok ağrıyor bu olay dün oldu sizce hamile kalır mıyım?
Gerçekmisin sen şaka mı ya? Bi amaç var mı gerçekten şu anlattıklarında?? Bi yazında sevgilim diyosun bi yazında nişanlım. Köy yerinde doktor yoktan bunları yapacak ortam nasıl var peki? Diye sorarlar insana! Bu kadar korkuyosunda neden kendine bunları yaşatıyosun ki yazık degilmi kendini yiyip bitirmeye değer mi ki? Bide merak ediyorum diyelim ki hamilesin napıcaksın doktor yok dediğin köyde ailenede söyleyemicegine göre nişanlınla gidip bi ebe bulup ilkel yollar mı kıyıcaksın o bebeğin canına yoksa hoplayıp zıplayıp düşsün diye mi bekliceksin bunları yapamazsan nolcak çok merak ediyorum! Bu kadar kolay mı sanıyosun sen bu sorumluluk bu vebal? Ben daha 3 gün önce aylarca olsun diye ugraştığım bebeğimi kaybettim ağlaya aglaya girdim o kürtaj odasına feryatlarla da çıktım şimdi kalkıp senin dalga geçer gibi hamilemiyim demen çok sinir bozucu geldi kusura bakma!!!Nişanlımla dün tam birleşme olmadan ilişkiye girdik vajinaya yakın yerlere dokunulmadı bile. Fakat nişanlım göbek deliğimin aşağısına yani vajinadan uzak bir yere boşaldı yani göbek deliğinin az aşağısına 6-7 parmak altına.. Bulaşmasından korkuyorum ve Şu an kasık bölge çok ağrıyor bu olay dün oldu sizce hamile kalır mıyım?
ay canım sinilrnmekte çok haklısın valla bence bu kız yalan sölüyor kesin ergenlerden bişridir sevgilisyle bi halt yemiştir utancındanda bize nişanlım falan diyordur eminim nişanlısı olsa insan korkmazki zaten 1-2 aya evlenceksndir ksin bi bokuk var buba cevap vermeye değmez yalan üstüne yalan ufaktır yaşıGerçekmisin sen şaka mı ya? Bi amaç var mı gerçekten şu anlattıklarında?? Bi yazında sevgilim diyosun bi yazında nişanlım. Köy yerinde doktor yoktan bunları yapacak ortam nasıl var peki? Diye sorarlar insana! Bu kadar korkuyosunda neden kendine bunları yaşatıyosun ki yazık degilmi kendini yiyip bitirmeye değer mi ki? Bide merak ediyorum diyelim ki hamilesin napıcaksın doktor yok dediğin köyde ailenede söyleyemicegine göre nişanlınla gidip bi ebe bulup ilkel yollar mı kıyıcaksın o bebeğin canına yoksa hoplayıp zıplayıp düşsün diye mi bekliceksin bunları yapamazsan nolcak çok merak ediyorum! Bu kadar kolay mı sanıyosun sen bu sorumluluk bu vebal? Ben daha 3 gün önce aylarca olsun diye ugraştığım bebeğimi kaybettim ağlaya aglaya girdim o kürtaj odasına feryatlarla da çıktım şimdi kalkıp senin dalga geçer gibi hamilemiyim demen çok sinir bozucu geldi kusura bakma!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?