Bikaç arkadaşım kasık çektirme diye bişi var dedi,ovalıyolarmış falan bişiler,sora hamile kalan çok olmuş,eskiler çok yaparmış,illa bi açıklaması vardır da,nedir ne değildir bilmiyorum. Var mı duyan bilen??
Bikaç arkadaşım kasık çektirme diye bişi var dedi,ovalıyolarmış falan bişiler,sora hamile kalan çok olmuş,eskiler çok yaparmış,illa bi açıklaması vardır da,nedir ne değildir bilmiyorum. Var mı duyan bilen??
Var canım ben (( kaç defa kaç farklı kadına gittim canımın yandığıyla kaldım.içimi oydular resmen.deli gibi karnıma boşluklarıma bastırdılar.bir hafta çürük gibi acıdı karnım.hiç tavsiye etmem.koca karı işi bu.yok rahmim yanmış düzeltmiş vs.saçma sapan
Var canım ben (( kaç defa kaç farklı kadına gittim canımın yandığıyla kaldım.içimi oydular resmen.deli gibi karnıma boşluklarıma bastırdılar.bir hafta çürük gibi acıdı karnım.hiç tavsiye etmem.koca karı işi bu.yok rahmim yanmış düzeltmiş vs.saçma sapan
Bana yapılanları anlatayım canım.göbek deliğime parmağını sokup tüm gücünle pastırıp döndürdü.defalarca.sonra kasıklarıma bastırıp boşluklarıma parlaklarını geçirerek göbek deliğime doğru güya masaj yaptı.ama masajdan ziyade işkence.hele naşka biri ise rahimime parmak sokup baktı rahim yerindemi die ( değilmiş güya yerine getirmiş.ne alaka o kadar dr.gezdim onlar anlamadı bu bi parmak sokmayla anladı.sonrasında ben enfeksiyon kaptım mantar oldum ömrümde ilk defa.kadın elini yıkamadan parmağını soktu ona bağlıyorum ben.3 farklı kişi denedim.inan bana hiç deymez.eşim annem kızdı sonunda bana yapılanları görünce.sağlamken vallaha hasarlı hale gelebilir bu durumda insan.bence sakın derim sana.
kasik cektirme degil ama bende gittim kariya.kadin karnimi braz hamur yogurur gbi oynadi ama aci falan olmadi snra bi kisi omzumdan bi kisi ayagmdan karsilikli vurdular ustune bi kere yarm yamalak adet gordum sonraki aya hamile kaldim cok sukur.kadin bi kere adet olur bide olmaz demisti.ben onun vesile oldgnu dusunuyorum.bundan once doktora gittim klomen fln kullandim catlatma ignesi vs hic biri ise yaramadi.
Çektirme tehlikeli ya ordan burdan minciriyorlar kupa vurdurmayi belinden ve kasığından yeterli o kadr mincirip agriyacagina kupanın yeri agrisn en azından daha pratik ve daha mantıklı . Bn yaptrmistm mincirinca kadn yapma öyle dedmo zamn cere vuraym dedi (yani kupa) tmm dedm belim agridi ama kasıktan yapabilirken agrimadi ve o ay hamile kaldm ama düştü kan pıhtılaşması var ondn kaynaklı. Ablam ve komşunun iki gelinide cektrdive 1 2 ay içinde kaldı
kasik cektirme degil ama bende gittim kariya.kadin karnimi braz hamur yogurur gbi oynadi ama aci falan olmadi snra bi kisi omzumdan bi kisi ayagmdan karsilikli vurdular ustune bi kere yarm yamalak adet gordum sonraki aya hamile kaldim cok sukur.kadin bi kere adet olur bide olmaz demisti.ben onun vesile oldgnu dusunuyorum.bundan once doktora gittim klomen fln kullandim catlatma ignesi vs hic biri ise yaramadi.