kızlar inanırmısınız okadar ağladım okadar içim yandıki anlatamam ama dr payı çok büyük elimizde ugs görüntüsüyle içeri girdik bebkte fıtık var ama ameliyat edemem riskli masada sorun yaşarız dedi eee 3 kilo olana kadar ne olucak dedim oda riskli deyip geçiştirdi bişr anneye nasıl buakadr soğuk kanlı şekilde söyledi inanamıyorum ya bumbuz oldum kanım çekildi resmen ama herkes sizde dahil çok basit bir operasyon olduğunu söylediniz veçok rahatladım inş kolay ve sorunsuz geçer
cok gecmis olsun canim yaaa kiyamam onlar daha cok kucukhepinize teşekkür ederim bugün acil gittik hastahaneye ama başka dr çünkü tahamın fıtığı biranda çok büyüdü ve çok endişelendik dr çok güzel ilgilendi şuan ameliyat etmemiz bence uygun değil çünkü ciğerleri yeni toparlnıyor narkoz onu çok etkiler dedi ama beklemekte fıtığın büyümesine sebep olacağı için ameliyat zorlaşır dedi yani iki taraftanda sıkıştık üniv hast. bir doçent dr varmış oraya gidin hem hastahane koşulları orda daha iyi dedi pazartesi oraya gidip konuşucaz bakalım o ne diycek o da bekleyelim derse bir ay daha bekliycez
banada dr sertleşirsegetir hemen dedi çok korkuyorum ve içim hiç bukadar acımamıştı benim ya küçücük bebeğim daha nasıl dayanıcak canı acırsa kıyamamki
bu ameliyat sonrası neler yaşadınız sıkıntı oldumu çok ağrı yapıyormu kaç gün hastahanede kalınıyor falan... bunları bilen biri yazarsa çok sevinirim
seninkide mi ucuz bebeklerinDurumunuza çok üzülüyorum elden sadece dua etmek geliyor ama çaresi var en uygun neyse o olur sıkma sen güçlü olacaksın bu lafı bize hep söylüyorlar ama öyle güçlü olmalısın üç melek bakmak kolay değil
seninkide mi ucuz bebeklerin
allah bagislasin canim bebeklerini ucuz cok farkli bir duygu olmali ikizden daha bi ayri uc tane melek birden karninda birden yataklarinda hepsini esit sevmek cok farkli tek negatif yani erken dogum riskievet canım bende 44 gün oldu doğum yapalı opuyorumnanaktan
amiin onlar neler atlattilar bununda ustesinden gelirlerteşekkürederim kızlar ameliyatın kolay olduğunu duymak beni rahatlatıyor ama sonuçta sizde beni anlarsınız ki rüzgar esse yüzlerine kıyamıyorum nasıl dayanıcam dediğiniz gibi güçlü olmam gerek inş sorunsuz atlatıcaz tüm bebeklerimizi melekler ve rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?