Kasık ve karın ağrısı. ..

smtekece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
137
37
Arkadaşlar 5 haftalik hamileyim. Öğreneden önce de dahil hala ara ara kasiklarimda acı ağrı ve bazen de gaz var gibi katın ağrısı oluyor. Çok şiddetli değil ama böyle bir hamilelik riskli olur diye duydum:KK43: var mı bi bilgisi fikri olan beni rahatlatacak...

Hamilelikte kasik agrisi gayet normal bendede vardi hala var drum hic bi sorun yok diyor internette de bebek rahimde buyudukce kasiklara baski yapiyor agri olmasi gayet normal diye okudum

Hamilelikte kasik agrisi gayet normal bendede vardi hala var drum hic bi sorun yok diyor internette de bebek rahimde buyudukce kasiklara baski yapiyor agri olmasi gayet normal diye okudum

Anladım canım...insanın aklına iyi birsey gelemiyor maalesef bu durumda.sağolasın :)

bende 7 haftalık gebeyim ve aynı bahsettiğiniz sancılar bende de var.Hamile bayanların bir çoğunda oluyor bu ağrı endişelenmeyin:anneadayı:

canim bence sikintili bir durum yok kizimda hic agrim olmamisti ama ogluma hamile kaldigimi ogrendigimden itibaren 3 ay kasik ve karin agrim oldu dr sordum gayet normal dedi :KK66:

X