Bebek Beslenmesi Kaşıkla beslenmeyi reddetmeye başladı.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nilay_T

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
118
37
298
Merhaba arkadaşlar, 6,5 aylık bir bebeğim var. Yaklaşık 1 aydır kaşıkla ek mamalara başladık. Meyve-sebze püreleri, bebe bisküvileri tarzı öğünler veriyordum ve bebeğimiz maşallah çok iştahlı yiyordu. Fakat 2-3 gündür kaşığı reddediyor. Sevdiği şeyleri veriyorum fakat ağlıyor, vermeye çalıştıkça daha çok ağlıyor. Bende üstelemek istemiyorum ters teper diye. Sonunda pes ediyorum biberon mamasına dönüyorum. Böyle bir şey başına gelen var mı? Sebebi ne olabilir?

Diş çıkarma döneminde olabilir mi acaba. Benim kızımda çok iştahlıydı ama bu hafta ağızını yarım açıyor gibi isteksiz gibi ateşlendi geçengün ve üst dişlerini kaşıyor. Diş döneminde olabiliyormuş ama. Bu arada kızım 7 aylık

Benim kizim hic yemiyor bikac kasik ancak 2 disi cikti o sebeple mi yoksasurekli emiyor doyuyor ac olmadigi icin mi anlayamiyorum. Cesit cesit tarifler deniyorum ama bi turlu sevdiremedim ek gidayi

Back
X