kaşıkla yemiyor?????

H_SUDE_H

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2008
118
5
318
38
Manisa
mrb arkadaşlar kızım çorbaları yoğurdu yani ne verirsem vereyim hepsini biberonda yiyor kaşıkla yemiyor ne yapmam lazım sizin bebekleriniz de öyle mi kaşığa nasıl alıştırmam gerekli kaşıkla verdiğim zaman diliyle itiyor:uhm:

Kizimda öyleydi ara sira halen öyle ben ilgilendigi birseyi havada tutuyorum o ona bakarken kasigi götürdügümde aciyor agzini ozmn? tabiki elli tane oyuncak aliyorum etrafimaaaa

metal kaşıkla mı yediriyorsun belki ondandı değişik renkde şekilde silıkon kasık al ben öyle yaptım biraz daha iyi yemesi şimdi

ben öyle kasiklar her ne renk ararsan var
elimle versem hap diye yutacak ama nasil vereyim ben mamayi elimle hihihi
kahvaltiyi ayri ayri vermeyi deniycem peyniri yumurtayi felan bakalim nasil yiycek ozmn...

evet arkadaşlar o kaşıklardan almam gerekli heralde cadı ya kaşıkla yemeyi hiç sevmiyor elimle yedirdim bugün.... cvp yazdığın için teşekkürler arkadaşlar opuyorumnanaktan

Kaşıklı biberonlar var belki onlarda fayda edebilir.

Puketim o kasikli biberonlari bende duydum ama biberonda sevmiyor rüya bugün yumurta ve peyniri ayri ayri verdim elimle cook afiyetle yedi arada tabi elim sanarak kasikla verdigim ekmek ici bisküvi pekmez rezene cayi karisiminida yuttu ... hehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…