Kasıklarda ağrı ve mıgdede batma

elif3338

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2025
7
0
1
23
kızlar adetım 12 gün gecıktı her ıkı kasıklarımda ağrı oluştu yaklaşık 4 gun boyunca sürdü bu ağrı sonrasında mıgdeme sankı iğne batarcasına bır ağrı oluştu gecelerı uyutmaz hale getırdı sızdede böyle şeyler oldumu

kızlar adetım 12 gün gecıktı her ıkı kasıklarımda ağrı oluştu yaklaşık 4 gun boyunca sürdü bu ağrı sonrasında mıgdeme sankı iğne batarcasına bır ağrı oluştu gecelerı uyutmaz hale getırdı sızdede böyle şeyler oldumu
Merhaba benim de kasiklarimda sızıli bir ağrı var iğne batmasi gibi garip acaba gebelik olabilir mi supheleniom sizin adet baya geçmiş bence kan testi verin

Merhaba benim de kasiklarimda sızıli bir ağrı var iğne batmasi gibi garip acaba gebelik olabilir mi supheleniom sizin adet baya geçmiş bence kan testi verin
Senın kaç gündür böyle canım benımkı cunku ılk kasıklarımda ağrı başladı ıdrar yaparken falan ağrıyordu sonra mıgdeme iğne batması oluştu yaklaşık 6 gün böyle bır sürecim oldu

Senın kaç gündür böyle canım benımkı cunku ılk kasıklarımda ağrı başladı ıdrar yaparken falan ağrıyordu sonra mıgdeme iğne batması oluştu yaklaşık 6 gün böyle bır sürecim oldu
Benim bugün oldu kasiklarimda bu agri
Birde karnımın ortasına aşağı doğru bir ağrı oldu bir kac gun sürdü

Senın kaç gündür böyle canım benımkı cunku ılk kasıklarımda ağrı başladı ıdrar yaparken falan ağrıyordu sonra mıgdeme iğne batması oluştu yaklaşık
Hiç kendin gebelik testi yaptinmi evde
Evet yaptım cızgı de sılıklık vardı yanı tam bellı olmayan bı çizgi vardı

Benımde oyle oldu uzun sürünce suphelenmedım değil açıkçası bu belırtılerle hamıle kalınıyormu onuda bılmıyorum ılk olacak benımkı
Bende bilmiyorum da bakalım gönlümüzce olsun sen sağlık ocağından verdinmi test yani ilk defa mı adetin bu kadar gecikti

Back
X