Kasiklarda igne batmasi ve akinti

Mucizemol14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2018
42
33
88
34
2 ay adetin 5. Gunu baslayip 5 gunluk sabah ve aksam olarak klomen kullandim.son adet tarihim 8 nisan.yumurtlama gunum 21 nisandi.kontrole gittim ve ultrasonda biri 20mm biri 21 mm olmak uzere 2 yumurtamin olustugunu soyledi doktor.yumurtlama gunumde akintim daha seffafti ve uzayan yapiskan bi akintiydi.4 gundur kasiklarimda igne batmasi gibi sancilar var anlik giriyo ve peynirimsi kivamda akintim var.adetime 10 gun var.acaba hamile miyim?

Son düzenleme:
Daha çok erken canım en az 1 hafta daha bekleyip test yap insallah vardır bebiş :)

Biraz sabret cnm.

Ben klomen kullanmadim ama kasiklarim acayip sizliyo ve o igne batmasi gibi dediginiz sey oluyor. Akintima da dikkat etmedim insallah hamilesinizdir.

Sizin ki 10 gun sonraymis benim ki 1 mayis :)

bence hamile olabilirsin
yumurtaların güzel büyümüş bir hafta kala erken gebelik testi öneririm

Peynirimsi akıntın varsa hamile olma ihtimalin çok yüksek

Gecen ayda ayni buyuklukteydi ve catlamisti kontrole gittigimde.doktor kese gordu kan testi istedi ama negatif cikti.adet olucaksin dedi.

ah canım gebelik oluşmuş ama düşmüş ben de böyle yaşadım
inşallah bu kez sağlıkla ilerler gebeliklerimiz
sen de kolay hamile kalıyosun sanırım

ah canım gebelik oluşmuş ama düşmüş ben de böyle yaşadım
inşallah bu kez sağlıkla ilerler gebeliklerimiz
sen de kolay hamile kalıyosun sanırım
Doktor gebelik falan dememisti ama.adet kesesi dedi sadece negatif oldugunu gorunce.umarim dediginiz gibi kolay hamile kalabilirim.

Bende ilk kez duydum.ama uzerine de dusmedim.simdi siz adet kesesi ne oluyo deyince bi arama yapayim dedim ama herhangi bi bilgide bulamadim.ama doktor adet kesesi dedi eminim.

bence doktorunu değiştir :))
kese bebek kesesi olur ancak hani bazen kese oluşuyor ama gebelik sürmüyor oldugu gibi kalıp bebek oluşmuyor ve düşük oluyor ben öyle sandım
şimdi bat ne canım senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…