- 26 Nisan 2018
- 42
- 33
- 88
- 34
- Konu Sahibi Mucizemol14
-
Amin insallah canim :)Daha çok erken canım en az 1 hafta daha bekleyip test yap insallah vardır bebiş :)
Biraz sabret cnm.2 ay adetin 5. Gunu baslayip 5 gunluk sabah ve aksam olarak klomen kullandim.son adet tarihim 8 nisan.yumurtlama gunum 21 nisandi.kontrole gittim ve ultrasonda biri 20mm biri 21 mm olmak uzere 2 yumurtamin olustugunu soyledi doktor.yumurtlama gunumde akintim daha seffafti ve uzayan yapiskan bi akintiydi.4 gundur kasiklarimda igne batmasi gibi sancilar var anlik giriyo ve peynirimsi kivamda akintim var.adetime 10 gun var.acaba hamile miyim?
Peynirimsi akıntın varsa hamile olma ihtimalin çok yüksek2 ay adetin 5. Gunu baslayip 5 gunluk sabah ve aksam olarak klomen kullandim.son adet tarihim 8 nisan.yumurtlama gunum 21 nisandi.kontrole gittim ve ultrasonda biri 20mm biri 21 mm olmak uzere 2 yumurtamin olustugunu soyledi doktor.yumurtlama gunumde akintim daha seffafti ve uzayan yapiskan bi akintiydi.4 gundur kasiklarimda igne batmasi gibi sancilar var anlik giriyo ve peynirimsi kivamda akintim var.adetime 10 gun var.acaba hamile miyim?
Bekliyorum bakalim canim.Biraz sabret cnm.
Amin insalah.ama sizin az kalmis adetinize test yapabilirsiniz.benim daha varBen klomen kullanmadim ama kasiklarim acayip sizliyo ve o igne batmasi gibi dediginiz sey oluyor. Akintima da dikkat etmedim insallah hamilesinizdir.
Sizin ki 10 gun sonraymis benim ki 1 mayis :)
Gecen ayda ayni buyuklukteydi ve catlamisti kontrole gittigimde.doktor kese gordu kan testi istedi ama negatif cikti.adet olucaksin dedi.bence hamile olabilirsin
yumurtaların güzel büyümüş bir hafta kala erken gebelik testi öneririm
Insallah ama klomen kullandigim icin kist olusma ihtimalide aklima gelmiyo degil.Peynirimsi akıntın varsa hamile olma ihtimalin çok yüksek
Gecen ayda ayni buyuklukteydi ve catlamisti kontrole gittigimde.doktor kese gordu kan testi istedi ama negatif cikti.adet olucaksin dedi.
Doktor gebelik falan dememisti ama.adet kesesi dedi sadece negatif oldugunu gorunce.umarim dediginiz gibi kolay hamile kalabilirim.ah canım gebelik oluşmuş ama düşmüş ben de böyle yaşadım
inşallah bu kez sağlıkla ilerler gebeliklerimiz
sen de kolay hamile kalıyosun sanırım
Amin insalah.ama sizin az kalmis adetinize test yapabilirsiniz.benim daha var
Dogru diyosunuz.insallah bu ay pozitif olurHer ay negatif olunca insanin test yapasida gelmiyor
Doktor gebelik falan dememisti ama.adet kesesi dedi sadece negatif oldugunu gorunce.umarim dediginiz gibi kolay hamile kalabilirim.
Bende bilmiyorum.acaba sizin dediginiz gibi dusuk falan mi olduda adet kesesi denilip gecistirildim bilmiyorum.canım adet kesesi nedirki?
Bende bilmiyorum.acaba sizin dediginiz gibi dusuk falan mi olduda adet kesesi denilip gecistirildim bilmiyorum.
Bende ilk kez duydum.ama uzerine de dusmedim.simdi siz adet kesesi ne oluyo deyince bi arama yapayim dedim ama herhangi bi bilgide bulamadim.ama doktor adet kesesi dedi eminim.canım adet kesesi diye birşey olmaz
dr başka birşey demiştir bence
Bende ilk kez duydum.ama uzerine de dusmedim.simdi siz adet kesesi ne oluyo deyince bi arama yapayim dedim ama herhangi bi bilgide bulamadim.ama doktor adet kesesi dedi eminim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?