kasıklarda sızlama

ceterissparibus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
221
2
46
İstanbul
arkadaşlar son 1 haftadır zaman zaman kasıklarımda sızlama oluyor. iğne batması gibi. birazcık hareket ettiğim zaman oluyor. özellikle yürüyüş yapmaya çalıştığım zamanlarda bi süre sonra sızlamaya başlıyor ve bırakıyorum. sizde de oluyor mu?

kasıklarda batma sorunu bende de 1-2 aydır oluyor aynen senin gibi yürümeye başladığımda çok fazla ev içinde iş yaptığımda oluyor bıçak saplıyolar sanki genelde bebeği kasıkta taşıyanlarda olurmuş cuma günü doktor kontrolum var daha detaylı sorcam bakalım ama benim sadece sağ kasığımda senin iki tarafındada mı oluyor ???

bende de oluyordu o haftalarda. korkutmak istemem ama şimdi daha çok oluyor, adım atamıyorum bazen bağırttırıyor resmen. önce kendine yer açıyor demişti dr. um. şimdide doğum pozisyonuna girmeye başladığı için oluyormuş. en azından bende öyle yani :s

kızlar kendi doktorum tatilde olduğu için az önce dayanamadım başka bir doktora gittim. bebek gayet iyi görünüyor. ancak doktor ağrıya net bir yorum getiremedi. muhtemelen büyüdüğü için oluyordur dedi. uykudanuyandırmıyorsa, dinlenirken olmuyorsa sorun olmaz dedi. bir de magnezyum verdi sancı şiddetli olunca içersin dedi ama ben kendi doktoruma danışmadan içmiycem. açıkçası henüz aydınlanmış değilim.

sizin söyledikleriniz de mantıklı bebek yerleşiyor da olabilir.

cuma günü doktora gittiğinizde bana da detaylı bilgi verebilir misiniz? ayrıca dinlendiğinizde sancı geçiyor mu?

canım benim her ikisinde de oluyor. göbeğimin alt kısmında nerede olacağı belli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…