Kasıklarımda ağrı var..Bu durum normal mi?

canım bende 6 haftalık hamileyim aynı ağrı bende de var.hatta burdan bende sormuştum normal mi diye:)) kasık ağrım var benimde ve adet sancısı gibi sancım var.dr a sordum kanama yoksa bunlar normal dinlen fazla yorulma dedi.ama şiddetlenirse mutlaka gel dedi.

normal canım hiç merak etme rahim büyüdüğü için hafif sancılar olması normal bol bol dinlen bir kaç haftaya kalmaz geçer benimde olmuştu sancım ama hiçbişe olmuyo içini rahat tut

Cnm 5+6 dayım bendede ara ara oluyor sancı tarzında ama 5 6 sanıye felan
sanırım bıraz daha olucakmıs

kızlar mnerhaba ben de dün idrar testi yaptım ve hamileyim.4+1 gösteriyor internet.benimde kasıklarım ağrıyor adet olcakmışım gibi ara ara.doktora ne zaman gitmeliyim sizce??

dinlenince biraz haifliyo inşşlhhhhhh bebeğim gelsinnnnnn haftayabebeğin görülmesi lazım inşşlhhhh

Bende 6haftalik hamileyim 5 arti2ken gittim doktora kesemi ve yolk kesesini gordu bebis gostermedi kendini haftaya tekrar gidicem insallah o zaman gorurum minigimi ama endiseleniyorum da

kızlar mnerhaba ben de dün idrar testi yaptım ve hamileyim.4+1 gösteriyor internet.benimde kasıklarım ağrıyor adet olcakmışım gibi ara ara.doktora ne zaman gitmeliyim sizce??

gözün aydın öncelikle internetten bakarak ne kadarlık olduğunu anlayamazsın canım kesin tarihi usg verir sen bence biran önce git doktora folik asitede başla derim

merhaba benimde adetim 3 gün geçti bi hafta önceden bel ve kasık ağrım vartestte yapmadım bakalım ne olcak ama aynı adet sncısı gibii hatta adet oldum sanıyorum ama yok bişi sizleride bebeğinizi allah sağlıcakla kucanıza almayı nasip etsin

kızlar moralim çok bozuk bana yardım edin nolur.dün batımdı idrar testi yaptım çizgi silikti ama 1-2 dk içinde çıktı.bugn tekrar yaptım ama bugünki idrarım beklememişti yşne silik çıktı ve yine 1-2 dk içinde.nette okudum böyle silik çıkıpda hamile olmayanlar varmış kan testi verdim şimdi ama moralim sıfır çok üzüldüm ya ben de hamile değilsem silik çıkmasına rağmen:((((((((((

canım nie moralini bozuyosun bence hamilsin işte bak çift çizgin var bunu göremeyende var ve tekrarlamana ramen çıkıyo içini ferah tut inşlh hamilesin inşllhhhhhhhhhhhhh

kızlar moralim çok bozuk bana yardım edin nolur.dün batımdı idrar testi yaptım çizgi silikti ama 1-2 dk içinde çıktı.bugn tekrar yaptım ama bugünki idrarım beklememişti yşne silik çıktı ve yine 1-2 dk içinde.nette okudum böyle silik çıkıpda hamile olmayanlar varmış kan testi verdim şimdi ama moralim sıfır çok üzüldüm ya ben de hamile değilsem silik çıkmasına rağmen:((((((((((

bencede hamilesin.. bende iki defa yapmıştım ikiside silik çıktı 2. çizgi.. kan testi garanti sonucu verir zaten.. hayılısı allahtan dua et :34:

canım nie moralini bozuyosun bence hamilsin işte bak çift çizgin var bunu göremeyende var ve tekrarlamana ramen çıkıyo içini ferah tut inşlh hamilesin inşllhhhhhhhhhhhhh

bencede hamilesin.. bende iki defa yapmıştım ikiside silik çıktı 2. çizgi.. kan testi garanti sonucu verir zaten.. hayılısı allahtan dua et :34:

tşkler arkadaşlar inş hamileyimdir.8 buçuk 9 gibi sonucu öğrenicem.inşallah hamileyimdir Allahım.dua edin nolursunuz..testte hemen diğer çizgiyle aynı anda çıkmayınca panik oldum :(

canımmm benim içime doğyo merak etme haber ver bizmle paylaş merak ederiz sonra inşşlh hamileyimmmmmmmmmmm dersinnnnnn

canım hayırlı olsun bende çok sewindimmm..darısı başımaa ya benm reglm 3 gün geçti çokk ağrım war gazım war ama olamıyorum kahverengi akıntı gelio çok az arada ama gerisi yok ne yapmayılım siz ce yaaa idrar testinde kötü sonucu görmek istemiorumm ama reglde olamıyorumm sizce nasıl bi durum

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım
test yaptım 2 çizgi çıktı.kasıklarımda ve belimde ağrılarım var. birde dün akşam kahve rengi akıntıgeldi bu günde çok az, normalmi bilen var mı?:50:

Back
X