kasıklarımda ve belimde çok ağrı var kızlar yardım!!!!

ebru26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
1.616
1
0
İstanbul
kızlar ben 2 . bebeği düşünüyorum adetime 7 gün var bu ayın 20 sinde adet olmam lazım fakat bugün gözlerimi acayip bir kasık ağrısıyla açtım ama nasıl diyim size çok sancı ve belim sanki kopuyor bugün boyunca kasık ve bel ağrım hiç geçmedi devam ediyor hala özellikle kasık ağrım var ve beyaz koyu akıntı geliyor sizce hamile olabilirmiyim bu nedir test yapsam çok erken dimi napsam ben

bakın hala kasık ağrım devam ediyo neden biri cevap yazmıyor nolcak yazsanız bişi söleseniz

geçmiş olsun..test yapman için henüz erken..beyaz koyu akıntı diyorsun,belki enfeksiyon kapmış olabilirsin.bu akıntının yanısıra yanma,kaşıntı vs.de oluyormu?eğer oluyorsa enfeksiyon ihtimali daha güçlü gibi ama inşallah değildir..

Canım hakkında hayırlısı olur inş. Test yapsan da bişey çıkacağını sanmıyorum günün geçtikten sonra ancak çıkar..Kan testinde de bu kadar erken çıkmaz die biliyorum..Üşütmüş olabilir misin..İstersen yarın bir kadın doğum uzm. git..Umarım bebişin yola çıkmıştır =)) Rabbim gönlüne göre versin inş.

lütfen kütfen bunu bilen bana cevap yazsın bakın şimdi kızlar ; benim kasıklarımda ağrı var demiştimya size tarif ediyim sanki kasıklarımda ipler var birsürü ipler ben nefes alıp verdikçe veya hareket ettikçe o ipler kasılıyor ve ağrı yağıyor hiç böyle bir surum yasamıslar varmı bu hamilelik belirtisimidir sizce:44:

hamilelikte belırtı olarak bu kadar sancılı kasık agrısı olmaz sanırım...ara ara agrıması normal..kendımden bılıyorum cunku benım adet donemınde 10gun once bel agrısı baslardı ve hamıle oldugum zamanda hep agrır 4aylık hamıleyım ve cok agrıyor ve bazen kasık agrısı oluyor....senınde adet zamanı agrı oluyomuydu peki???üşütmeden de olabılır kayınvalidemın de usutmeden feci sekılde agrı olurdu ama genede yanlış bılgı vermıyeyım bence kadın dogum uzm.bı gorun....test yanıltır...

bnmde günüm 19u ve bnde aynı ağrıları 9-10 gündür yaşıyorum hamileliktendir diye düşünüp dün doktora gittim,şikayetimi anlattım alttan muayene etti meğerse yara varmış birazda iltihap,doktor gebelikte beklediğimiz bi ağrı değil dedi,yıkıldım resmen kan tahlili bile yapmadı antibiyotik fitil yazdı dün başladım kullanmaya ama hala tereddütlüyüm ya hamileysem die?sadece alttan bakarak anlaşılır mı gebelik bilemiyorum ki
senn hakkında hayırlısı olsun doktora gitmeni öneririm ağrın yoğun ise

canım bende çok kıvamlı beyaz akıntımda var bel ağrımda var akıntım var ama yanma kasıntı yok....
ayrıca eğer adet olursam bu ayın 20 sinde 7 gün sonra soğan kürüne başlicam rahmimde enfeksiyon kis ne varsa söküp atıyormuş ben denicem bunuda bu sitede okumustum ....bu ayın 20 sinde size gün gün bildiricem durumları

ilk oğlumu 7 yıl önce doğum yapmıstım oğlumdada sancılı kasık ağrısı çekmiştim hemde ne ağrı fakat sancıların nasıl olduğu konusunu hatırlayamıyorum işte....
acaba bebekmi var yoksa baska bişeymi....
burdan size bildiricem

bndede yanma kaşıntı gibi bişey hiç yok sol kasık ağrısı ve de göğüslerim şiş,acaba günümü beklemeden antibiyotik kullanmakla yanlış mı yaptım?:26:
inş bebiştir senn ki

bndede yanma kaşıntı gibi bişey hiç yok sol kasık ağrısı ve de göğüslerim şiş,acaba günümü beklemeden antibiyotik kullanmakla yanlış mı yaptım?:26:
inş bebiştir senn ki

keşke bekleseydin ben saçlarımı bile boyatmadım ya varsa diye ama ALLAH KORUR İNSALLAH

ben hasta oldum kızlar,ve sevindim buna ilaç kullanıyorum die inş tedavm bitince hamilelik nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…