Canim ben dogal yollardan hamile kalmistim bendede cok fazla olmustu hep bebegimi dusurecekmiyim korkusu vardi icinde cevremdeki herkes normal oldugunu hatta bikac ay her adet gunun geldiginde adet olacakmissin gibi agrin olur demislerdi gercekten oyle oldu gecmis olsun cok dikkat et canim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi napis eder ins
karamelcim transfer günü 1. gün sayılmıyor canım ondan sonraki günden başlıyorsun.benimde transferimin 9.günü sadece karnımın alt kısmında dolgunluk hissediyorum.bazende ağrı oluyo adet olucak gibi.korkma inşallah herşey yyolundadır.
benim de transfer pazartesi yapıldı perşembe günü test günüm 2 gündür adet olacamışım gibi ağrı oluyor arada sanki tek bi noktada oluyor bunlar normalmiş olabilirmiş bana merkezden bilgi için kağıt verdiler orada yazıyor adet sancısına benzer ağrılarınız olabilir diye
canım ağrın normal korkutma kendini.hatta ağrı olması tutunduğunun göstergesiymiş.merak etme.bende heran adet olacakmış gibiydim.ama şimdiye kadar çok şükür bişey yok.gönlünü ferah tut.başka şeylerle oyalan vakit geçir
karamelcim ilk zamanlar sadece sağ kasığımda çok ağrı oluyodu gece uykumdan bile uyandırıyordu bu ağrı beni .şimdilik yok.stres yapma rahat olmaya çalış.stres bu durumda en büyük düşmanımızzzzzz.
kızlar benimde bugun 7.günüm benimde ağrılarım var sizleri okuyunca normal olduğunu anlıyorum çarşamba 10.günüm gidip test yaptırmayı düşünüyorum sizce doğrumu lütfen yazın