kasıkta basınc

karamel86

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
879
11
118
İstanbul
kızlar bugun benım 7.gunum ve 3 gundur kasıgımdan kalcamda bı sey cıkcakmıs gıbı basınc oluyor acaba hamıle kalanlar sızde boyle bı sey hıssedıyormuydunuz yoksa adet mı olcam ben yoksa tutunmayamı calısıyor kızlar bıde transfer gunu 1.gunmu dıye sayılıyo ben oyle saydım
cvplanızı beklıyom sımdıden tsk

Canim ben dogal yollardan hamile kalmistim bendede cok fazla olmustu hep bebegimi dusurecekmiyim korkusu vardi icinde cevremdeki herkes normal oldugunu hatta bikac ay her adet gunun geldiginde adet olacakmissin gibi agrin olur demislerdi gercekten oyle oldu gecmis olsun cok dikkat et canim rabbim hayirlisiyla kucagina almayi napis eder ins

ama senın normalmıs canım tup daha rısklı malesef acaba tup yapıpta boyle olan kımse yokmu canım senınde bebegın hayırlı olsun hayırlı saglıklı sıhatlı buyutur ınsallah yaztıgın ıcın saol normal olsanda yazdıgın ıcın saol

karamelcim transfer günü 1. gün sayılmıyor canım ondan sonraki günden başlıyorsun.benimde transferimin 9.günü sadece karnımın alt kısmında dolgunluk hissediyorum.bazende ağrı oluyo adet olucak gibi.korkma inşallah herşey yyolundadır.

benim de transfer pazartesi yapıldı perşembe günü test günüm 2 gündür adet olacamışım gibi ağrı oluyor arada sanki tek bi noktada oluyor bunlar normalmiş olabilirmiş bana merkezden bilgi için kağıt verdiler orada yazıyor adet sancısına benzer ağrılarınız olabilir diye

kızlar ben adetlerımde karnım sadece oldugum gun agrır ama bu sankı bı sey cıkcakmıs gıbı bı agrı bı basınc oluyokı sankı cocuk cıkcak o derece

canım ağrın normal korkutma kendini.hatta ağrı olması tutunduğunun göstergesiymiş.merak etme.bende heran adet olacakmış gibiydim.ama şimdiye kadar çok şükür bişey yok.gönlünü ferah tut.başka şeylerle oyalan vakit geçir :emir_bebek:

sendede oluyomuydu canım sankı yanı guclu bı basıncla bı sey cıkcakmıs gıbı valla oluyosa ıcımı rahatlatırsın canım senınde hamılelıgın ınsallah senın de cok guzel gecer

karamelcim ilk zamanlar sadece sağ kasığımda çok ağrı oluyodu gece uykumdan bile uyandırıyordu bu ağrı beni .şimdilik yok.stres yapma rahat olmaya çalış.stres bu durumda en büyük düşmanımızzzzzz.

kızlar ben adetlerımde karnım sadece oldugum gun agrır ama bu sankı bı sey cıkcakmıs gıbı bı agrı bı basınc oluyokı sankı cocuk cıkcak o derece

Biraz rahat olmaya çalışş.Bu ağrılarr normal panik yapma hemen .sabırlaa bekleeopuyorumnanaktaninşallahh rabbim yüzünüü güldürür:Saruboceq:

kızlar benimde bugun 7.günüm benimde ağrılarım var sizleri okuyunca normal olduğunu anlıyorum çarşamba 10.günüm gidip test yaptırmayı düşünüyorum sizce doğrumu lütfen yazın

tonya bende oyle dusunuyom progesteron ıgnesı kullanıyom
cıkarsa 10. gunde cıkar 20 veya 30 bı sey cıkarsa varsa ınsallah hayırlısı olur

Back
X