Kızlaaaarrrr merhabalarrr... :) bu başlığı daha çok tecrübe etmiş anne ve anne adaylarının fikrini almak için açtım. Bende bir çoğunuz gibi gebelik istiyorum ve bu doğrultuda yaklaşık 4 aydır klomen artı çatlatma ignemi oluyorum. Şimdiye kadar nasip olmadı maalesef. Bu ayın 10'unda son kez çatlatma ignemi oldum ve ayın 11i akşam 36. Saatte birliktelik oldu. (doktorum bu şekilde önerdiği için) şimdi... Biliyorum hemen hemen hepimiz her ay bazı belirtiler yaşayıp acaba hamile miyiz diye düşünüyoruz bu belirtilerin bir çoğu psikolojik de olabiliyor. Fakat ben birliktelik olduğu akşamın ertesi günü tam sol tarafımda yumurtalığımda gün içinde 2-3 kez anı ve anlık yanma hissi yaşadım sanki biri biber degdirdi ve çekti hemen. Açıkçası çok yerde denk geldim hamiş olanlarin bir çoğu kasıkta batma hissini hissediyor. Fakat ben batmanın nasıl bir his olduğunu bilmiyorum ve bu ay ilk defa yaşadığım bu şey acaba batma dedikleri şey bu mu diye düşünmeme sebep oldu
tecrübeleriniz ile beni de aydınlatırsanız çoookkk mutlu olurum. Herkese şimdiden teşekkür ederim Rabbim herkesin gönlüne göre hayırlısı ne ise o şekilde verir inşallah