Kasıkta batma var çok acil bakarmısınız kızlar?

Solmaz bulut

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2023
102
3
16
33
Kızlar merhaba adetime 5 gün var kan testi verdim negatif çıktı kasiklarımda çok fena batma var ara ara girip çıkıyor sizce yine de gebelik durumu olabilir mi ? İlk kez böyle bisey yaşıyorum yardımcı olun

Kızlar merhaba adetime 5 gün var kan testi verdim negatif çıktı kasiklarımda çok fena batma var ara ara girip çıkıyor sizce yine de gebelik durumu olabilir mi ? İlk kez böyle bisey yaşıyorum yardımcı olun
Bu belirleyici bişey mı bilmyrm ama 2 gebeliğimdede yaşadım onu batma oldu ve evet gebeyim dıyoordum. Gercı ıkısıde hüsran olldu😔😔😔😔umarım sızın vardır rabbim sizi sevindisin

Bu belirleyici bişey mı bilmyrm ama 2 gebeliğimdede yaşadım onu batma oldu ve evet gebeyim dıyoordum. Gercı ıkısıde hüsran olldu😔😔😔😔umarım sızın vardır rabbim sizi sevindisin
Peki gebe oldunuzu ne zaman öğrendiniz iliskiden 15 gun sonra kanda baktırdım negatif çıktı benim ama

Bugun tekrar test yaptırdım yine negatif adetime 3 gun var umarım doğrudur kaşık ağrılarım gecmiyo hala kaşık agrisi gebelikte adet donemi geçince olmuyormu ya

Back
X