- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
yaaa inşallah hamileyimdir belirtiler vardır belki diye yazdımAma daha cook var kimse net birşey söyleyemes ki
30 Aralık canım Allah'tan umut kesilmez öyle deme benim göğüslerim hiç agrimaz böyle erkenden ona şaşırdım birde batma olunca inşallah hamileyizdirBenimde kasıklarımda batmalar oluyor canım ara ara vuruyor geciyo korkiyrm acıkcası bir dıs gebeliğim var aynısı olucak die bende değerlendirdim ğünlerimi ama hiç umudum yok nedense bu ay erkenden basladım hayal kırıklığına kırmızıları görünce napıcam acaba bat 22 aralık daha senim seninki kaç
Benim batma dısında hiç bisim yok ne lekelenme ne gögüs agrısı ne bisi ovu testi yaptım oda silik cıktı o yüzden umutlu değilm30 Aralık canım Allah'tan umut kesilmez öyle deme benim göğüslerim hiç agrimaz böyle erkenden ona şaşırdım birde batma olunca inşallah hamileyizdir
Bende ovu testi kullandım ilk ayimiz ilk defa kullandım ilk günler yaptım silikti iki güne çok koyulasti zaten nerdeyse her gün denedik ama hayırlısı bakalım Rabbim herşeyin hayırlısını versinBenim batma dısında hiç bisim yok ne lekelenme ne gögüs agrısı ne bisi ovu testi yaptım oda silik cıktı o yüzden umutlu değilm
Hiç bilmiyorum herşeyin hayırlısı olsunAynen bende çift çizgiyi gördüm aksam denemedim ondan sonra 3 gün denedik üst üstte bu seferde diyorm çok denemekten sağlıksızmı oldu acaba
Bende ovu testi kullandım ilk ayimiz ilk defa kullandım ilk günler yaptım silikti iki güne çok koyulasti zaten nerdeyse her gün denedik ama hayırlısı bakalım Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Benim bir normal kurtajim var kalbi durmustu birde dış gebeligim var ama dis gebelikte kasik batmam olmamıştı ilk kurtajimda yasamistim kasik batmasini icini ferah tut insallah hayirli haberler alırsınBenimde kasıklarımda batmalar oluyor canım ara ara vuruyor geciyo korkiyrm acıkcası bir dıs gebeliğim var aynısı olucak die bende değerlendirdim ğünlerimi ama hiç umudum yok nedense bu ay erkenden basladım hayal kırıklığına kırmızıları görünce napıcam acaba bat 22 aralık daha senim seninki kaç
İnsallah canım insallah sağlıklı gebeliğin belirtileridir bu batmalarçok istiyorm ama hiç umudum yokBenim bir normal kurtajim var kalbi durmustu birde dış gebeligim var ama dis gebelikte kasik batmam olmamıştı ilk kurtajimda yasamistim kasik batmasini icini ferah tut insallah hayirli haberler alırsın
Allah hepinizin gönlüne göre versin bu arada 2.düşünmeden Hsg çektirdin mi bana doktor deger 0 laninca hsg istediİnsallah canım insallah sağlıklı gebeliğin belirtileridir bu batmalarçok istiyorm ama hiç umudum yok
Çekindim canım ekim ayındaAllah hepinizin gönlüne göre versin bu arada 2.düşünmeden Hsg çektirdin mi bana doktor deger 0 laninca hsg istedi
Sanirim her hangi birsey çıkmadıÇekindim canım ekim ayında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?