Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Batmalar sadece gebelikten oturu olmaz.Kasıklarımda sancı ve batmalar oluyo adet belirtisi gibi değil ama sanki bişey batıyo ve canımı acıtıyo yumurtlama olabilir mi diye düşündüm ovilasyon yaptım o da değil acaba gebelikle bi ilgisi olabilir mi?
Kafaya takmadıgın ay hamile kalıyormuşsun, siz hamile kaldıginiz ay kendinizi dinlediniz mi yine bu ay hamile kalır mıyım diye düşündünüz mü yoksa tamamen aklınızdan çıkmış mıydı, ben aklımdan çıkaramıyorum , hiç düsünmediğim aylar da oldu hatta çocuk olmasın yeaa dedigim aylar ama gebelik oluşmadıBatmalar sadece gebelikten oturu olmaz.
Ben batma oldugu her ay hamilemiyim diye dusundum hatta müthis batma yaşyordum ama oyle olmadi.
Batma yasamadgm ay hamileydim her neyse,
Adetnz duzenli mi?
regl dongunuz nedir yumurtlama degilse bazen regle yakında batma yasanablyor
Ve tabii gebelikde olabilir.
Ya 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım onda da batmalar olmuştu bu şekilde o yüzden aslında şüphelendim adetimde her ay oluyorum arada bi düzensizleşiyo bu ay ki düzensizdi biraz erken oldu adetim o yüzden kestiremiyorumda günümü açıkçasıBatmalar sadece gebelikten oturu olmaz.
Ben batma oldugu her ay hamilemiyim diye dusundum hatta müthis batma yaşyordum ama oyle olmadi.
Batma yasamadgm ay hamileydim her neyse,
Adetnz duzenli mi?
regl dongunuz nedir yumurtlama degilse bazen regle yakında batma yasanablyor
Ve tabii gebelikde olabilir.
Doğru 2 ay önce gebe kaldım o ay hiç aklımda yoktu gebelik hani beklemiyodum o ay gebelik bu şekil batmalar kramplar yaşadım gebe kaldığım ay aslında bu yüzden şüphelendimKafaya takmadıgın ay hamile kalıyormuşsun, siz hamile kaldıginiz ay kendinizi dinlediniz mi yine bu ay hamile kalır mıyım diye düşündünüz mü yoksa tamamen aklınızdan çıkmış mıydı, ben aklımdan çıkaramıyorum , hiç düsünmediğim aylar da oldu hatta çocuk olmasın yeaa dedigim aylar ama gebelik oluşmadı
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinDoğru 2 ay önce gebe kaldım o ay hiç aklımda yoktu gebelik hani beklemiyodum o ay gebelik bu şekil batmalar kramplar yaşadım gebe kaldığım ay aslında bu yüzden şüphelendim
Ya şöyle ben kafadan attgm aylar cok oldu hatta bende istemiyordum olmadigi icin isyan gibi biseydi zor donemlerdi..Kafaya takmadıgın ay hamile kalıyormuşsun, siz hamile kaldıginiz ay kendinizi dinlediniz mi yine bu ay hamile kalır mıyım diye düşündünüz mü yoksa tamamen aklınızdan çıkmış mıydı, ben aklımdan çıkaramıyorum , hiç düsünmediğim aylar da oldu hatta çocuk olmasın yeaa dedigim aylar ama gebelik oluşmadı
Benim tek belirtim iki kasıgımın ortasında böyle egilip kalktigimda igne gibi bi agri hafif kucuk vardı. Oda sadece egilip kalktgmda oluyodu ondan biraz suphe duydum.ama yinede hic aklma taklmamsti ihtimal vermemiştim.Kafaya takmadıgın ay hamile kalıyormuşsun, siz hamile kaldıginiz ay kendinizi dinlediniz mi yine bu ay hamile kalır mıyım diye düşündünüz mü yoksa tamamen aklınızdan çıkmış mıydı, ben aklımdan çıkaramıyorum , hiç düsünmediğim aylar da oldu hatta çocuk olmasın yeaa dedigim aylar ama gebelik oluşmadı
Ya bide benim kahverengi akıntılarım oluyor adet kanaması gibi değil daha az ve ağrısız bizde oluyo mu böyle durumlarBenim tek belirtim iki kasıgımın ortasında böyle egilip kalktigimda igne gibi bi agri hafif kucuk vardı. Oda sadece egilip kalktgmda oluyodu ondan biraz suphe duydum.ama yinede hic aklma taklmamsti ihtimal vermemiştim.
Suan hamileym bende olmuyordu ayricaYa bide benim kahverengi akıntılarım oluyor adet kanaması gibi değil daha az ve ağrısız bizde oluyo mu böyle durumlar
Evet ara ara oluyordu ama bu şekil kasıkta batmalar olmuyordu bide 3 hafta da bi olmaya başladım yani erken oluyorum adet normalde bi akıntılar adet günlerimde oluyordu şimdi adetten önce oluyorumSuan hamileym bende olmuyordu ayrica
Normalde olurmu oyle akıntılar sizde? Regl dongunuz ne acaba hamile olablrsnz