Kasıkta batmalar yaşayanlar?

Bahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2022
572
120
33
29
Kasıklarımda sancı ve batmalar oluyo adet belirtisi gibi değil ama sanki bişey batıyo ve canımı acıtıyo yumurtlama olabilir mi diye düşündüm ovilasyon yaptım o da değil acaba gebelikle bi ilgisi olabilir mi?

Batmalar sadece gebelikten oturu olmaz.
Ben batma oldugu her ay hamilemiyim diye dusundum hatta müthis batma yaşyordum ama oyle olmadi.
Batma yasamadgm ay hamileydim her neyse,
Adetnz duzenli mi?
regl dongunuz nedir yumurtlama degilse bazen regle yakında batma yasanablyor
Ve tabii gebelikde olabilir.

Kafaya takmadıgın ay hamile kalıyormuşsun, siz hamile kaldıginiz ay kendinizi dinlediniz mi yine bu ay hamile kalır mıyım diye düşündünüz mü yoksa tamamen aklınızdan çıkmış mıydı, ben aklımdan çıkaramıyorum , hiç düsünmediğim aylar da oldu hatta çocuk olmasın yeaa dedigim aylar ama gebelik oluşmadı

Ya 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım onda da batmalar olmuştu bu şekilde o yüzden aslında şüphelendim adetimde her ay oluyorum arada bi düzensizleşiyo bu ay ki düzensizdi biraz erken oldu adetim o yüzden kestiremiyorumda günümü açıkçası

Doğru 2 ay önce gebe kaldım o ay hiç aklımda yoktu gebelik hani beklemiyodum o ay gebelik bu şekil batmalar kramplar yaşadım gebe kaldığım ay aslında bu yüzden şüphelendim

Ya şöyle ben kafadan attgm aylar cok oldu hatta bende istemiyordum olmadigi icin isyan gibi biseydi zor donemlerdi..
Ama hamile.kaldgm ay ramazan ayıydı zaten hic suphelenmiyordum bile hatta hamile kalmam diyordum bu ay cunku ramazan ayı malum saatler disinda abdestli durmak zorundaydım.
Ama Rabbim nasip etti elhamdulillah
Bilirim o psikolojiyi aslında çevreden dolayı bi cok kadın stres yapıyo maalesef ..
Benim cevrem bana hic baskı yapmadı ama ben yinede cevremden rahatsızdım ve onlar yuzunden cok stres olmuştum ne yazikki.

Benim tek belirtim iki kasıgımın ortasında böyle egilip kalktigimda igne gibi bi agri hafif kucuk vardı. Oda sadece egilip kalktgmda oluyodu ondan biraz suphe duydum.ama yinede hic aklma taklmamsti ihtimal vermemiştim.

Benim tek belirtim iki kasıgımın ortasında böyle egilip kalktigimda igne gibi bi agri hafif kucuk vardı. Oda sadece egilip kalktgmda oluyodu ondan biraz suphe duydum.ama yinede hic aklma taklmamsti ihtimal vermemiştim.
Ya bide benim kahverengi akıntılarım oluyor adet kanaması gibi değil daha az ve ağrısız bizde oluyo mu böyle durumlar

Ya bide benim kahverengi akıntılarım oluyor adet kanaması gibi değil daha az ve ağrısız bizde oluyo mu böyle durumlar
Suan hamileym bende olmuyordu ayrica
Normalde olurmu oyle akıntılar sizde? Regl dongunuz ne acaba hamile olablrsnz

Suan hamileym bende olmuyordu ayrica
Normalde olurmu oyle akıntılar sizde? Regl dongunuz ne acaba hamile olablrsnz
Evet ara ara oluyordu ama bu şekil kasıkta batmalar olmuyordu bide 3 hafta da bi olmaya başladım yani erken oluyorum adet normalde bi akıntılar adet günlerimde oluyordu şimdi adetten önce oluyorum

Bişey sorucm acaba gebelik mi var bilmiyorum ama dün yere eğilince kasık kismima bıçak saplandı sonra geçti ama şimdi sol kasığımda ağrı adet olacak gibi i sormak istedim acaba gebelik varmı bende test yapmaya korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…