• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasıkta lenf düğümü yardım kızlar :(

Ben suprada boyutu küçük bile olsa araştırılması gerektiğini duymuştum
Ben baktım da 3 yıl önce biyopsi olduğum doktorun usg raporunda suprakiler bölgede lenfi bulduğunu gördüm hala orada duruyor üstüne kaçtane usg ye girdim kimse sorun etmedi. Hatta 3 yıl önce prof Hematoloji doktoru artık kontrole gelmene gerek yok dedi. Aslında her bölge önemli kötü lenf bezi için. Misal çenede en çok diş iltihabı için reaktif lenf bezi olur deniliyor ama tam tersi kötü lenf bezi de oluyor. Bir doktor reaktif olduktan sonra nerde olduğu önemsiz demişti. Reaktif olan Allah’ın izniyle kötüye dönmez inşalalh. Bende yıllardır var arada taksamda 3 yıl öncesinde olduğu için o zaman da radyoloji prıfdu bişey olsa üstüne düşerlerdi

Ben baktım da 3 yıl önce biyopsi olduğum doktorun usg raporunda suprakiler bölgede lenfi bulduğunu gördüm hala orada duruyor üstüne kaçtane usg ye girdim kimse sorun etmedi. Hatta 3 yıl önce prof Hematoloji doktoru artık kontrole gelmene gerek yok dedi. Aslında her bölge önemli kötü lenf bezi için. Misal çenede en çok diş iltihabı için reaktif lenf bezi olur deniliyor ama tam tersi kötü lenf bezi de oluyor. Bir doktor reaktif olduktan sonra nerde olduğu önemsiz demişti. Reaktif olan Allah’ın izniyle kötüye dönmez inşalalh. Bende yıllardır var arada taksamda 3 yıl öncesinde olduğu için o zaman da radyoloji prıfdu bişey olsa üstüne düşerlerdi
Boyutu büyükse araştırırlardı diye düşünüyorum sizin ki küçüktür

Gerekli tetkiklerini yaptıysan kafaya takma canm hepimize geçmiş olur inşallah 🙏
merhaba sonuclarınız cıktı mı acaba neye karar berdi doktorlar

Arkadaşlar selam benim kaşıkta hem sağ hem sol tarafında reaktif görünümlü lenf nodu çıktı bir hafta antibiyotik kullandım ama usg de boyutlar aynı çıktı genel cerrah beni dahiliye ve hematolojiye yönlendirdi sizce kötü bir şey çıkar mı kaç gündür yataktan çıkmıyor depresyon geçiriyorum başına gelen var mı
Hiç korkma canım. Endişe etme reaktif denmiş zaten uzun süreli antibiyotik tedavisi gerektirir hemen geçmezz biyopsi verme bence şu an

Back
X