Naptiniz doğum oldu mu31.haftadayim 8. Ayin içind e artık rahim kasılmalarım olmaya başladı arada kasigimada şancı giriyor bugün hep geceden beri bununla bagustum bebek hareket ediyo ama göbeğim çok sert böyle seyler yaşayan var mi oldu mu 8. Ayda erken doğum belirtisi değildir dimi rahim kendini hazirliyodur korkuyorum açıkçası
34+4 de doğurdum canım erken doğum oldu dakikalarına bak en önemlisi dakikaların çünkü..yani mesela 15 dakika da 1 olması gerek düzenli olmadı gerek yani31.haftadayim 8. Ayin içind e artık rahim kasılmalarım olmaya başladı arada kasigimada şancı giriyor bugün hep geceden beri bununla bagustum bebek hareket ediyo ama göbeğim çok sert böyle seyler yaşayan var mi oldu mu 8. Ayda erken doğum belirtisi değildir dimi rahim kendini hazirliyodur korkuyorum açıkçası
Olmadi daha 36. Haftaya girdim suyum fazlaymış 38. Haftada doğar büyük ihtimal dediler iki haftam kaldıNaptiniz doğum oldu mu
36. Haftaya girdim içindeyim 38 de olur büyük ihtimal suyun fazla dediler34+4 de doğurdum canım erken doğum oldu dakikalarına bak en önemlisi dakikaların çünkü..yani mesela 15 dakika da 1 olması gerek düzenli olmadı gerek yani
Oldu ve 38 haftaya kadar anca dayandim oglum dogdu.31.haftadayim 8. Ayin içind e artık rahim kasılmalarım olmaya başladı arada kasigimada şancı giriyor bugün hep geceden beri bununla bagustum bebek hareket ediyo ama göbeğim çok sert böyle seyler yaşayan var mi oldu mu 8. Ayda erken doğum belirtisi değildir dimi rahim kendini hazirliyodur korkuyorum açıkçası
Iyi hayırlı olsun kurtulmuşsun sen ne güzel allah sağlık versinOldu ve 38 haftaya kadar anca dayandim oglum dogdu.
Semsert karin, kasilma.. ilik dus, masaj nereye kadar.. doktorum en son demisti ki alalim biz bunu yoksa kendi kendine dogacakilk dogum da sezeryan oldugu icin normal dogmasi benim zararima olurdu o yuzden 38 de dogdu oglum.
Allah size de hayirli dogumlar nasip etsin insallahIyi hayırlı olsun kurtulmuşsun sen ne güzel allah sağlık versin
Benimde 33+2 bugün .. 38 de sezaryenle alacak dr. 35 olsun yeter diolar hatta bi dr 34 yeter dedi hayırlısıOlmadi daha 36. Haftaya girdim suyum fazlaymış 38. Haftada doğar büyük ihtimal dediler iki haftam kaldı
Benimde suyum normal olması gerektiği gibiydi ama sızıntı şeklinde gelmiş bitmiş hatta ve hatta doğum yarıyı geçmiş vaziyette doğuma gittim..o yüzden tetikte olman gerek36. Haftaya girdim içindeyim 38 de olur büyük ihtimal suyun fazla dediler
35 olsun ne kadar kalırsa içinizde o kadar iyi sağlık sorusunu yoksa 35 ı zorlayınBenimde 33+2 bugün .. 38 de sezaryenle alacak dr. 35 olsun yeter diolar hatta bi dr 34 yeter dedi hayırlısı
Kontrolden geldim dun sıkıntı yok yaBenimde suyum normal olması gerektiği gibiydi ama sızıntı şeklinde gelmiş bitmiş hatta ve hatta doğum yarıyı geçmiş vaziyette doğuma gittim..o yüzden tetikte olman gerek
34+4 de doğurdum canım erken doğum oldu dakikalarına bak en önemlisi dakikaların çünkü..yani mesela 15 dakika da 1 olması gerek düzenli olmadı gerek yani
Ne güzel bende 33+3 deyim gün sayiyorum 34 , 35 e .. kasılmalar oluyor.Hayır girmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?