Doğuma Hazırlık Kasılma sancı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

crnenc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
838
391
103
33
31.haftadayim 8. Ayin içind e artık rahim kasılmalarım olmaya başladı arada kasigimada şancı giriyor bugün hep geceden beri bununla bagustum bebek hareket ediyo ama göbeğim çok sert böyle seyler yaşayan var mi oldu mu 8. Ayda erken doğum belirtisi değildir dimi rahim kendini hazirliyodur korkuyorum açıkçası

Naptiniz doğum oldu mu

Bundan yaklaşık bir hafta önce aynı şeyi bende yaşadım geceden başladı ertesi gün öğlene kadar devam etti karnım da Bebek kasılıyor karnım taş gibi oluyor sonrada rahmim kasiliyordu açılır gibi sonuç olarak hastaneye acile gittim hiç bir sıkıntı yok acilmam bile yoktu son haftalarda bekleniyor böyle şeyler demişti doktor şu an 39+2 haftalık hala gelmedi miniğim

34+4 de doğurdum canım erken doğum oldu dakikalarına bak en önemlisi dakikaların çünkü..yani mesela 15 dakika da 1 olması gerek düzenli olmadı gerek yani

34+4 de doğurdum canım erken doğum oldu dakikalarına bak en önemlisi dakikaların çünkü..yani mesela 15 dakika da 1 olması gerek düzenli olmadı gerek yani
36. Haftaya girdim içindeyim 38 de olur büyük ihtimal suyun fazla dediler

Oldu ve 38 haftaya kadar anca dayandim oglum dogdu.
Semsert karin, kasilma.. ilik dus, masaj nereye kadar.. doktorum en son demisti ki alalim biz bunu yoksa kendi kendine dogacak ilk dogum da sezeryan oldugu icin normal dogmasi benim zararima olurdu o yuzden 38 de dogdu oglum.

Iyi hayırlı olsun kurtulmuşsun sen ne güzel allah sağlık versin

36. Haftaya girdim içindeyim 38 de olur büyük ihtimal suyun fazla dediler
Benimde suyum normal olması gerektiği gibiydi ama sızıntı şeklinde gelmiş bitmiş hatta ve hatta doğum yarıyı geçmiş vaziyette doğuma gittim..o yüzden tetikte olman gerek

Benimde 33+2 bugün .. 38 de sezaryenle alacak dr. 35 olsun yeter diolar hatta bi dr 34 yeter dedi hayırlısı
35 olsun ne kadar kalırsa içinizde o kadar iyi sağlık sorusunu yoksa 35 ı zorlayın

Benimde suyum normal olması gerektiği gibiydi ama sızıntı şeklinde gelmiş bitmiş hatta ve hatta doğum yarıyı geçmiş vaziyette doğuma gittim..o yüzden tetikte olman gerek
Kontrolden geldim dun sıkıntı yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…